Потребителски | НовиНови игри


Убиец

viktor_divaneto

Описание

За да бъдеш убиец, трябва да си преди всичко мълчалив и необщителен. В тази игра ще се срещнете с няколко различни, много здрави и опасни, грозни чудовища. Опитайте се да ги убиете както можете.

Играна: 1049

В момента: 0


Убиец

vankizzle

Описание

В тази страхотна екшън игра ви очаква поредица от невероятни мисии и изпитания. Не се спирайте пред нищо и никой. Преминете всяко ниво, колкото се може по-добре, за да спечелите максимален брой точки.

Играна: 4170

В момента: 0


Убиец

gabriel_sulis

Описание


Мечтали ли сте си да станете истински наемни убийци, като тези от филмите. Проверете уменията си в тихото промъкване и точното изпълнение на мисиите. Съберете всички необходимо от партньорите си, и след това премахнете своята мишена.

Играна: 453

В момента: 0


Играна: 1085

В момента: 0


Убиец

bark4o

Описание

Вие сте сред най-добрите наемни убийци в света. Мафията иска да ви наеме. Вижте какви са поръчките и ги изпълнете.

Играна: 1945

В момента: 0


Убиеца на вампири

sw3e7y_bear

Описание

Малко селце е нападнато от демонични същества. Много герои са се провалили в опитите си да го предпазят от тяхното плячкосване. Вие сте последният на който жителите разчитат за спасение.

Играна: 1302

В момента: 0


Убиец в джунглата

shadow42

Описание

Нает сте да навлезете в джунглата и убиете колкото се може повече от френските войници и съюзниците им индианци. Разполагате само с малка кама, за това внимавайте като влизате в схватки.

Играна: 3297

В момента: 0


Убиец на буболечки

vankizzle

Описание

Буболечките са във война. Помогнете на малките вредители да победят своите по-големи събратя. За целта контролирайте колкото се може по-добре малката пеперуда. Не забравяйте да събирате всички полезно изпуснато от враговете ви.

Играна: 135

В момента: 0


Убиец на буболечки

vankizzle

Описание

Предпазете се от буболечките, като използвате силата си да ги унищожите. Подреждайте инструментите по три от един и същ вид.

Играна: 19846

В момента: 0


Убиец на дракони

vankizzle

Описание

Спрете настъплението на драконите. Не допускайте нито един да премине целия път и навлезе в селото. Разкрийте тактическите си способности, като разположите най-оптимално кулите за отбрана.

Играна: 2245

В момента: 0


Убиец на калории

vankizzle

Описание

Убивате калориите, като стреляте по висококалоричните храни и пропускате нискокалоричните. За първите ще получите точки, когато стрелбата е успешна, а за уцелване на вторите ще ви се отнемат точки. Направете колкото се може по-висок резултат, за времето с което разполагате.

Играна: 1002

В момента: 0


Убиец тактик 2

vankizzle

Описание

Трябва да защитиш базата си от множеството нападатели. Те излизат от всякъде, но ти трябва да ги спреш да не стигнат до където са изпратени.

Играна: 3878

В момента: 0


Убиецът Вини

alex666

Описание

Фактът, че вие избрахте пистолет пред снайпер, не трябва да ви притеснява. Вие твърдите, че сте опасни и сте голяма заплаха. А, можете ли да убиете, за да получите пари в брой?

Играна: 2884

В момента: 0


Първа Предишна 1610 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 Следваща Последна

20970 - 20982 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!