Потребителски | НовиНови игри


Троис

vankizzle

Описание

Комбинирайте по три или повече еднакви на цвят пингвинчета, като местите колоните или редовете. Не е нужно да са в комбинация от права линия.

Играна: 10560

В момента: 0


Тройки платформи

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малкото човече да преодолее всички изпитания и трудности по пътя си. За целта сменяйте цветовете на платформите, който искате да унищожите така, че да се събирате по три или повече от един цвят.

Играна: 1401

В момента: 0


Тройки скъпоценности

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате скъпоценните камъни. За целта трябва да ги сортирате по три или повече във вертикали или хоризонтални линии, за да преминете нивото трябва да премахнете камък от всяко поле на пъзела.

Играна: 13905

В момента: 0


Тройна надпревара

vankizzle

Описание

Смятате ли, че може да се справяте с много задачи наведнъж? Тази игра ще тества вашите възможности в това отношение, като ви предизвика да следите за препятствия пред 3 отделни състезателя.

Играна: 530

В момента: 0


Тройни кули

vankizzle

Описание

В тази игра имате за задача да стройте кули, с който да унищожавате враговете си. Всяко тройка еднакви кули с непосредствен контакт помежду си се събират и образуват по-силна кула.

Играна: 1563

В момента: 0


Тройно завъртане

nihilisto

Описание

В този интересен пъзел завъртете така камъните, че да се получи триъгълник от едни и същи по цвят върхове. Запълнете цялата дъска.

Играна: 3670

В момента: 0


Тролиз

vankizzle

Описание

В тази мина е изградена система, която на повърхността на Земята изкарва само чистото злато. Твоята задача е да го закараш до крайния пункт.

Играна: 484

В момента: 0


Трол отбрана

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се защитите от всички нападащи ви тролове. Бъдете максимално точни и безмилостни, ако искате да оцелеете. Със спечелените пари си купувайте по-силни оръжия.

Играна: 164

В момента: 0


Тромави блокчета 2

gabriel_sulis

Описание

Помогнете на тромавите блокчета да стигнат до синият, щрихована платформа. За целта трябва да извършите поредица от правилни действия, който включват премахването на определени блокове. С колкото по-малко кликвания се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1199

В момента: 0


Трон

vankizzle

Описание

Една игра вдъхновена от игралния филм "Трон". Задачата ви е да пренесете диска от първия до последния играч. За целта трябва да преминете през друго ваши състезатели. Мятайте в правилната посока и бъдете внимателни да не повредите диска.

Играна: 3192

В момента: 0


Трон хвърляне на диск

vankizzle

Описание

Прехвърлете диска през няколко човека, докато достигне крайната си дестинация. Не позволявайте да попадне в неправилните ръце. Опитайте се да вземете червеният диск от всяко ниво, за постигане на по-добър резултат.

Играна: 1532

В момента: 0


Тропическа джунгла

vankizzle

Описание

Направете си плодова фиеста! Съберете всички плодове като ги групирате по 3. Не трябва да ги оставате да стигнат до оръдието.

Играна: 2469

В момента: 0


Тропическа каскада

vankizzle

Описание

На фона на студеното зимно време се потопете в тази малка тропическа фантазия. Групирайте плодовете по 3 в ред, колона или диагонал.

Играна: 12332

В момента: 0


Първа Предишна 1597 1598 1599 1600 1601 1602 1603 1604 1605 Следваща Последна

20801 - 20813 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!