Потребителски | НовиНови игри


Том и Джери водни ски

vankizzle

Описание

Том и Джери са заровили враждата по между си и сега се забавляват с водни ски. Помогнете на Том да прави различни номера.

Играна: 2898

В момента: 0


Том и Джери лабиринт

vankizzle

Описание

Джери е много гладен и е откраднал няколко парчета сирене от Том. Но сега, е попаднал в лабиринта, който Том е построил. Можете ли да му помогнете да се измъкне?

Играна: 13014

В момента: 0


Том и Джери - мишка в къщата

vesilistra

Описание

Преценете къде трябва да сложите всеки предмет, за да помогнете на Джери да стигне до дупката си и да не бъде хванат от Том.

Играна: 102427

В момента: 0


Том и Джери мостове

vankizzle

Описание

Джери е гладен, но Том е преградил кухнята. Можеш ли да му помогнеш да вземе няколко парчета сирене? Направи мостове по които да мине като използваш предмети, които намериш.

Играна: 12537

В момента: 0


Том и Джери почистване

vankizzle

Описание

Том и Джери са се гонели из класната стая докато е имало урок. Помогни и на двамата да почистят бъркотията, която са направили преди времето да е изтекло.

Играна: 7702

В момента: 0


Том и Джери преследване в блатото

vankizzle

Описание

Помогнете на клетия Том поне веднъж да завоюва победа срещу ловката мишка Джери. Задачата ви е да помогнете на том да прекоси блатото, за да докопа веднъж, завинаги Джери. Бъдете внимателни, защото имате ограничен брой падания.

Играна: 410

В момента: 0


Том и Джери се спускат

vankizzle

Описание

Едва ли има човек, който да не знае кои да Том и Джери. Помогнете на котаракът Том да догони Джери по склона. За целта трябва да се спуснете с количката и да избягвате всички препятствия по пътя си.

Играна: 1817

В момента: 0


Том и Джери скачай скачай

vankizzle

Описание

Двамата палавници Том и Джери се нуждаят от вашата помощ. Помогнете им да съберат колкото се може повече скъпоценни камъни от всяко ниво на играта. Бъдете максимално бързи и се пазете от врагове.

Играна: 403

В момента: 0


Том и Джери среднощно похапване

hristo1234

Описание

Том и Джери се завръщат! Поставете правилно стрелките, така, че Джери да събери всички парченца сирене и ключа, за да отвори вратата към следващото ниво.

Играна: 18294

В момента: 0


Том и Джери ТНТ

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на добрата мишка Джери да се пребори веднъж завинаги с котарака Том. За целта може да използвате множество бомби. Открийте най-подходящите места на всяка бомба.

Играна: 2605

В момента: 0


Том и Джери - Училищно приключение

vankizzle

Описание


Помогнете на Джери да преживее своето невероятно приключение. За целта трябва да преминете през поредица от предизвикателства и препятствия, като внимавате, да не събудите Том. Бъдете ловки и бързи, и не забравяйте да събирате сиренцата и другите бонуси.

Играна: 1813

В момента: 0


Том и Джери хвани сиренето

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малкия, симпатичен, кафяв мишок Джери да хване всички падащи сиренца. За целта трябва да кликвате колкото се може по-бързи преди сиреното да падне на пода.

Играна: 1831

В момента: 0


Томи прашката

vankizzle

Описание


Помогнете на Томи да спаси градината и имота си. За целта трябва да покажете уменията си в стрелба с прашка и да премахнете врага. Бъдете точни и бързи и не забравяйте да посещавате магазина.

Играна: 1386

В момента: 0


Първа Предишна 1578 1579 1580 1581 1582 1583 1584 1585 1586 Следваща Последна

20554 - 20566 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!