Потребителски | НовиНови игри


Такси паркиране

vankizzle

Описание

Целта на играта е да паркирате таксито с максимално малко маневри и възможно най-малко удари тъй, като те ви забавят а времето тече.

Играна: 6126

В момента: 0


Таксито Габ

vankizzle

Описание

Помогнете на таксито Габи да превози коректно пътниците. Вашата задача е да му покажете от къде да ги вземе и къде да ги закара. Ако успеете да ги комбинирате, така че да отиват към едно място или близки такива ще вземете повече точки. Таксито може да превозва до 3 човека.

Играна: 3606

В момента: 0


Тактики

Z3ra7uL3x

Описание

Придвижвайте хората си на различни полета от мястото на битката. Използвайте мечове и магии, за да победите противника си.

Играна: 1896

В момента: 0


Тактическа битка

vankizzle

Описание

Добре дошли на арената в древна Гърция. Започва войната между боговете. Изберете своя войн и се сражавайте срещу останалите представители на Олимп.

Играна: 2784

В момента: 0


Талант в стрелбата 5

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да станете едни истински таланти в стрелбата с прашка. Упражнявайте се като спукате максимален брой балони на всяко едно от нивата. Бъдете внимателни има минимален брой балони, който трябва да премахнете, за да преминете всяко едно ниво.

Играна: 1507

В момента: 0


Талантливата ученичка

vankizzle

Описание

В понеделник, малкото момиче трябва да стане рано и да се приготви за училище. Помогнете и да вземе всичко, което и е необходимо.

Играна: 2125

В момента: 0


Талантливото момиче

gabriel_sulis

Описание

Красива и умна едно момиче се оставя изцяло във ваши ръце, за да бъде преобразена. Бъдете внимателни и подбирайте дрехите, аксесоарите и прическите с вкус. Нека момичето остане във възторг след като се погледне в огледалото.

Играна: 128

В момента: 0


Таласъми

Depravity

Описание

Лекс е ловц на чудовища! Помогнете му да излезе като победител от тази битка. Събирайте монетите, за да подобрявате военното си снаряжение.

Играна: 2811

В момента: 0


Талис и плодове

1nikito_sss

Описание

Неизвестен кораб се приземил на планетата на плодчетата. От него излязли същества, които отвлекли всички полдчета. Спаси ги като ги групираш по 3 от вид.

Играна: 4439

В момента: 0


Тами Туту

leiks

Описание

В тази игра трябва да изберете облеклото на едно момиче на име Тами. Облечете я по най-подходящият начин, като използвате дрехите от гардероба на играта.

Играна: 2994

В момента: 0


Танграм

vankizzle

Описание

Една китайска главоблъсканица. Използвайте всички налични плочки, да ги поставите на техните места, за да се получи показаната фигура.

Играна: 2337

В момента: 0


Танграм гравитация

vankizzle

Описание

Наредете китайската главоблъсканица - танграм. Използвайте всички фигури, които са ви дадени, за да направите, фигурата на която са показани само очертанията.

Играна: 2858

В момента: 0


Танграмс

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите поредица от сложни пъзели. За целта трябва да намерите правилното място на всяка геометрична фигура, за да сглобите посочените ви картинки. Внимавайте да не забравите някоя от частите.

Играна: 3090

В момента: 0


Първа Предишна 1550 1551 1552 1553 1554 1555 1556 1557 1558 Следваща Последна

20190 - 20202 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!