Потребителски | НовиНови игри


Супер Дядо Коледа

vankizzle

Описание

Подаръците трябва да стигнат до всички деца от улицата, като ги пуснете в комините на къщите им. Дарете с щастие и светлина всеки дом.

Играна: 1893

В момента: 0


Супер Дядо Коледа

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Дядо Коледа да се пребори с злите творения на един ужасяващ магьосник. Преминете през всички нива на играта като премахвате враговете по пътя си. Не забравяйте да събирате всички бонуси, който откриете.

Играна: 656

В момента: 0


Супер жаба

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на супер жабата да се докаже. За целта тя ще трябва да премине през всички изпитания на тази игра. Пазете жабата от ловките капани заложени от враговете.

Играна: 7794

В момента: 0


Супер звезда интервю

vankizzle

Описание

Това красиво момиче е талантлива актриса, която е преследвана от папараци и журналисти, които искат да направят интервю с нея.

Играна: 1530

В момента: 0


Суперзвездата Майли

iv4encity

Описание

Искаш ли да бъдеш част от екипа на суперзвезда? Гримирай, облечи и направи прическа на Майли Сайръс.

Играна: 1060

В момента: 0


Супер звезди 5

1nikito_sss

Описание

Преобразете звездата от "Блек Айд Пийс" - Фърги. Подгответе, я за нейният следващ концерт. Изберете грим, който да подчертава нейните черти и дрехи с които да впечатли всички.

Играна: 1709

В момента: 0


Супер Зерой

vankizzle

Описание

Лигата на Супер Злодеите е превзела цялата планета. Атакувани големите градове, финансови центрове и силно населени области. Нападнат е, обаче, и един малък град - Миниополис. Всички известните герои защитават важните градове, но един герой, въпреки, че е много слаб, се бори за оцеляването на Миниополис. Той е единствената надежда на града. Помогни на Супер Зерой в неравната битка!

Играна: 1978

В момента: 0


Супер зомби ловец

vankizzle

Описание


Страхувате ли се от зомбита? Сега е времето да надмогнете страха си и да ги унищожите до крак. За целта проверете точния си мерник и ги застреляйте без да ги жалите. Внимавайте обаче да не станете жертвата.

Играна: 3614

В момента: 0


Супер зомби убийци

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на зомби убийците да се отърват от колкото се може повече зомбита на пътя. За целта ги премахвайте с пистолета или като ги прегазите. Събирайте бонусите по пътя, за да спечелите повече точки.

Играна: 303

В момента: 0


Супер изстрели 2

vankizzle

Описание

Унищожи всички барели върху бойното поле, за да събереш максимален брой точки. Опитай се да победиш всички вражески танкове.

Играна: 369

В момента: 0


Супер камион

vankizzle

Описание

Прекарайте колкото може повече кутии за по-малко време във всяко едно ниво. За да го преминете, трябва да транспортирате минимум 3 кутии.

Играна: 1828

В момента: 0


Супер каране на мотор

vankizzle

Описание

Преминете нивата, събирайки възможно най-много пари. Те ще ви послужат да си взимате все по-добри мотори. Имате право на 10 опита, така че внимавайте да не се разбиете.

Играна: 610

В момента: 0


Супер Кароши

nihilisto

Описание

Супер яка игра и същевременно странна. Докато в другите игри трябва да избягвате препятствията, за да продължите в следващото ниво, то тука е точно обратното. Очакват ви 60 нива.

Играна: 523

В момента: 0


Първа Предишна 1499 1500 1501 1502 1503 1504 1505 1506 1507 Следваща Последна

19527 - 19539 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!