Потребителски | НовиНови игри


Стабилност

nihilisto

Описание

Опитайте се да намерите баланса между фигурите, така да ги сложите, че да не паднат.

Играна: 1154

В момента: 0


Ставай коте

folla_roxa

Описание

В тази игра трябва да събудиш всички котки и след това трябва да поддържате котките будни. Ако една котна е будна не цъквайте върху нея защото ще я разгневите.

Играна: 2534

В момента: 0


Стаг самотния рицар 2

xavier21

Описание

В тази игра трябва да помогнете на рицаря Стаг да се защити от всички нападатели. След като убиете нападателите си съберете всички бонуси, който ще паднат от тях.

Играна: 1584

В момента: 0


Стадион

1nikito_sss

Описание

Поредицата "Открий предметите" продължава с още едно страхотно предложение. Този път от стадиона, намерете всички части на пъзела и ги сглобете.

Играна: 767

В момента: 0


Стаен рейджър

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да преминете през възможно най-голям брой стай без да позволявате на враговете да ви убият. Стайте се падат на случаен принцип и всяка премината стая ви носи една точка.

Играна: 116

В момента: 0


Стажант

vankizzle

Описание

Помогни на стажанта да намери статията си от осем страници, която е загубил, а трябва да предаде на шефа си. Използвай намерените други предмети, за да стигнеш до недостъпните места.

Играна: 5956

В момента: 0


Стаите

nihilisto

Описание

Интересна игра! Трябва да избягате от "стаите". Но, за да успеете да го направите трябва да сглобите правилно парчетата.

Играна: 7374

В момента: 0


Стака

vankizzle

Описание

Действайте бързо и избирайте фигурите по цвят. Целта е да унищожите тези които са на върха на екрана. Групирайте по две фигурите.

Играна: 1389

В момента: 0


Стакерикс

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да построите сграда от предоставените ви части. За целта не трябва да допирате блоковете от един и същи цвят, защото се премахват автоматично.

Играна: 1685

В момента: 0


Стакс

nihilisto

Описание

Класически вариант на тетрис. Завъртайте и подреждайте фигурите, така че да се запълни един цял ред. Спечелете максимален брой точки.

Играна: 1865

В момента: 0


Сталинград 2: Падането на Берлин

vankizzle

Описание

Вие отново се нуждае от родината си! Защитете се срещу немски нашественици в това продължение ! Целта на играта е да балансирате своята база, така че да имате достатъчно средства за закупуване на отбранителни единици. Можете да изградите заводи и фабрики.

Играна: 3629

В момента: 0


Сталкер

Masaba

Описание

Това е флаш вариант на играта Сталкер за PC. Вие трябва да изледвате "Зоната". Опитайте се да победите в тази война, която се води за територия, артефакти и власт.

Играна: 8156

В момента: 0


Първа Предишна 1466 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473 1474 Следваща Последна

19098 - 19110 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!