Потребителски | НовиНови игри


Спондж Боб паркиране 2

vankizzle

Описание


Спондж Боб изпитва затруднения в паркирането на лодката си. Ще му помогнете ли с това, като го навигирате до мястото му за паркиране. Колкото по-бързо се справите във всяко от нивата - толкова повече точки ще получите. Внимавайте да не се удари в другите лодки или предмети, за да не разбие скъпоценното си возило.

Играна: 674

В момента: 0


Спондж Боб Прахосмукачка

vankizzle

Описание

Помогни на Спондж Боб и Патрик да почистят и победят враговете си с прахосмукачката.

Играна: 3241

В момента: 0


Спондж Боб пукача на балони

vladislav_haralampiev

Описание

Спондж Боб се забавлява с пукането на множество мехури. Помогнете му да спука възможно най-голям брой балони, за да се забавлява по-дълго време. Нямате ограничение в кликовете така, че не ги пестете.

Играна: 2720

В момента: 0


Спондж Боб пъзел

pokco_marti

Описание

Помогнете на квадратната гъба Спонд Боб и неговият приятел Патрик, да украсят океанското дъно. Наредете парченцата от пъзела.

Играна: 2239

В момента: 0


Спондж Боб пъзели

vankizzle

Описание

Вижте различни сцени с гъбата Спондж Боб и неговият приятел Патрик. Подредете всички парчета правилно, за да получите цялата картина.

Играна: 5987

В момента: 0


Спонджбоб режSpongebob Cut Fruitе плодове

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Спонджбоб да нареже всички плодове и зеленчуци. За целта проверете вашата ловкост и точност и не пропускайте никой от тях, но бъдете внимателни с изкачащите бомби.

Играна: 604

В момента: 0


Спонджбоб рефлекси

vankizzle

Описание

Тествайте скоростта на рефлексите си. Натиснете стрелката нагоре, ако картинките с приятели на Спонджбоб са еднакви и стрелката надолу, ако са различни. За да преминете нивото, трябва да натиснете правилният бутон на определено количество снимки, преди времето да изтече. Имате право на до три грешки.

Играна: 6067

В момента: 0


Спонджбоб с джип

vankizzle

Описание

Задачата на Спонджбоб е да свърже стените с мост, за да предотврати опасността от падане с джипа си. Колко бързи ще сте в построяването на мостовете, за да помогнете на Спонджбоб да стигне по-далеч>

Играна: 2733

В момента: 0


Спондж Боб скачач

vankizzle

Описание

В тази игра жълтия герой Спондж Боб се нуждае от вашата помощ, за да премине през всички трудни нива на играта и да спаси най-добрия си приятел, Патрик. Бъдете внимателни и събирайте всички бонуси по пътя си.

Играна: 364

В момента: 0


Спонджбоб скейтър

vankizzle

Описание

Помогнете на веселия Спонджбоб да премине през всички нива на играта със своя скейтборд. Бъдете внимателни и не позволявайте Спонджбоб да падне от скейта, защото ще ви върне отн началото на нивото.

Играна: 790

В момента: 0


Спонджбоб с лодка

vankizzle

Описание

Помогнете на Спонджбоб да премине тежкия терен на морското дъно и отиде на работа с лодката си. Опитайте се да съберете всички краб бургери по пътя - за повече точки.

Играна: 1039

В момента: 0


Спондж Боб Снежен човек

vankizzle

Описание

Ах, този Спондж Боб, всеки път тръгва надясно и не успява да събере снега. Помогнете му да изпълни желанието си и да направи снежен човек, като събере всичкия сняг.

Играна: 1337

В момента: 0


Спондж Боб сноуборд

Sasho1

Описание

Покарайте сноуборд с нашия приятел Спондж Боб. Събирайте малките октоподчета, за да постигнете повече точки, но внимавайте да не ударите симпатичният охлюв Гари.

Играна: 4750

В момента: 0


Първа Предишна 1454 1455 1456 1457 1458 1459 1460 1461 1462 Следваща Последна

18942 - 18954 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!