Потребителски | НовиНови игри


Спасете всички войници

vankizzle

Описание

Намирате се в размирна зона и задачата ви е да транспортирате вашият командир. Открийте бункера в който пребивава, паркирайте правилно на обозначеното място и след като той се качи в колата ви напуснете района възможно най-бързо, за да не станете жертва на атентат. Използвайте тежката картечница в колата ви, за да си разчистите пътя от препятствията по него.

Играна: 3102

В момента: 0


Спасете Гномите

saske966

Описание

Зли извънземни са се запътили към малкото селце на гномите. Вие сте единствената им надежда. Спрете извънземните и спасете малките хора.

Играна: 772

В момента: 0


Спасете животните

vankizzle

Описание

Спасете висящите по балоните животни, като стреляте по въжетата на които са закачени. Бъдете точни, защото имате ограничено количество стрели. Побързайте да освободите животното, преди индикатора за времето да изтече, защото играта ще приключи.

Играна: 416

В момента: 0


Спасете зайчето

Ynwa

Описание

Помогнете на изгубилото се в гората малкото зайче, да се спаси от шайката на свирепите кучета.

Играна: 6364

В момента: 0


Спасете зайчето пират

vankizzle

Описание

Помогнете на зайчето пират да се измъкне от неприятностите на кораба. След това ще има нужда от помощта ви и за да премине през капаните и препятствията на тайнственият остров, за да спаси приятелят си. Открийте нужната серия от действия, във всяка сцена, за да премине напред.

Играна: 879

В момента: 0


Спасете Изис

vankizzle

Описание

Доберете се до Изис, като преминете през препятствията и трудният терен. Използвайте въжето, като го закачате за високи предмети и се залюлявайте на него, за да преминете пропастите. Въжето не може да се захване за сиви повърхности. Събирайте монетите в нивата - за повече точки. Пазете се от падащите скали

Играна: 1565

В момента: 0


Спасете корабокрушенците

bark4o

Описание

Спасете корабокрушенците..... играе се с придърпване на мишката

Играна: 819

В момента: 0


Спасете кучето

Anitoni

Описание

Ооопс! Вашият домашен любимец е много уплашен. Бързо помогнете на малкото кученце да бъде спасено и да стигне до стопанина си.

Играна: 3143

В момента: 0


Спасете луната

vankizzle

Описание

Един ден луната внезапно експлодира и целият свят изпада в паника. Той има нужда от нова луна и вие сте избран да я направите. Взимате решение да го извършите събирайки сирене от космоса. Получавате невзрачен кораб, с който да изпълните мисията. Със събраното сирене правете подобрения по него, както и закупувайте различни други бонуси. Опитайте се да съберете нужното количество от 2000 сирена, за възможно най-малко дни.

Играна: 187

В момента: 0


Спасете морските обитатели

vankizzle

Описание

Помогнете на трите приятеля да се гмурнат със специалната си подводница. Избягвайки препятствията и събирайки бонусите, те трябва да стигнат до края и спасят морските обитатели, хванати в капан.

Играна: 457

В момента: 0


Спасете охлювите

vankizzle

Описание

Помогнете на охлювите да останат върху плаващите елементи и не потънат към дъното на езерото. Няма проблеми да са под водното ниво, стига да са стабилни върху платформите.

Играна: 2494

В момента: 0


Спасете поничката Оди

vankizzle

Описание

Помогнете на Оди да се спаси от гладна уста. За целта тя трябва да събира колкото се може повече плодове, защото те й дават скорост. Избягвайте сладоледа, защото той я забавя. Колко време ще издържите в тази вкусна надпревара?

Играна: 137

В момента: 0


Първа Предишна 1437 1438 1439 1440 1441 1442 1443 1444 1445 Следваща Последна

18721 - 18733 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!