Потребителски | НовиНови игри


Сладки Елфи

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да отстранявате сладките елфи. За целта маркирайте еднаквите картинки с непосредствен контакт помежду си. Бъдете внимателни и не позволявайте да останат единични картинки.

Играна: 2248

В момента: 0


Сладки животни

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да сменяте местата на двойки съседни животни. Целта е да събирате по три или повече еднакви. Имате ограничено време, за да натрупате определен брой точни на всяко едно от нивата.

Играна: 2121

В момента: 0


Сладки животни свързване

vankizzle

Описание

В тази игра целта е да свършете двойките еднакви животни. За целта пътя между тях не бива да има повече от два завоя. Бъдете възможно най бързи, защото имате ограничено количество време.

Играна: 4817

В момента: 0


Сладки за кафе

vankizzle

Описание

Задачата ви е да представите новите сладки за кафе. Не забравяйте, че клиентите са най-важни, така че не ги оставяйте да чакат. Пригответе им точната поръчка, избирайки формата и

Играна: 1178

В момента: 0


Сладки за Свети Валентин

fashion_ifs

Описание

Внимателно следвайте всяка стъпка от инструкциите, за да направите най-хубавите сладки на своя любим по случай Свети Валентин.

Играна: 4263

В момента: 0


Сладки игри с коте

Street_Runner

Описание

Всяко малко коте, има нужда от грижи особено през първата си годинка. Сега, може да изразите любовта си към животните и да обгърнете с необходимото внимание вашият любимец.

Играна: 16669

В момента: 0


Сладки картинки съчетание

vankizzle

Описание

В тази игра разполагате с множество плочки много сладки картинки на тях. Вашата задача е да събирате двойките еднакви плочки. Премахнете ги всички преди да изтече времето.

Играна: 22102

В момента: 0


Сладки картинки съчетание 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите двойки сладки картинки. За целта обаче пътят между тях не трябва да има повече от два завоя. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 61639

В момента: 0


Сладки кубчета

nihilisto

Описание

Унищожи всички кубчета от екрана чрез групиране. Гледай да не оставяш единични кубчета.

Играна: 863

В момента: 0


Сладки сънчовци 3

klasata

Описание

Целта на играта е да прекарате пергаментите заложен във всяко ниво до най-долната част на нивото. Премахвайте плочките, като ги групирате по три или повече еднакви в ред или колона.

Играна: 2877

В момента: 0


Сладки татуировки

iv4encity

Описание

Татуировките са част от вашия стил. Това момиче се опитва да разбере коя от татуировките, ще бъде най-подходяща за нея. Помогнете и.

Играна: 4079

В момента: 0


Сладките на Барби

vankizzle

Описание

Барби обича да готви. Тя е много популярна в града с вкусните си рецепти. Днес е решила да сподели една от тях с многобройните си фенове.

Играна: 4248

В момента: 0


Сладките тайни на Лео

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на невероятно сладката жабка Лео да изяде колкото се може повече сладкиши. Бъдете внимателни и избягвайте всички опасни предмети падащи наред със сладкишите.

Играна: 1706

В момента: 0


Първа Предишна 1404 1405 1406 1407 1408 1409 1410 1411 1412 Следваща Последна

18292 - 18304 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!