Потребителски | НовиНови игри


Скок от високо

Stankov

Описание

Дай начало на скока на трите плодчета и ги направлявай по време на скока, за да можеш да събереш максимум от летящите бонуси. Уцелете мястото, където да се приземят.

Играна: 2526

В момента: 0


Скок от покрива

vankizzle

Описание

Можете ли да оцелеете след скок от покрива на сграда? Опитайте се да намалите скоростта на падане и да се приземите успешно.

Играна: 2410

В момента: 0


Скок след скок

vankizzle

Описание

Малкото пингвинче, не помни пътя до своя дом. Помогнете му да се прибере. Но не забравяйте, че трябва да минете през всички блокчета, преди да стигнете до целта.

Играна: 4397

В момента: 0


Скок с мотор

bark4o

Описание

Нарисувайте писта за мотора си. Играе се с мишката.

Играна: 2649

В момента: 0


Скок с мотор 2

vankizzle

Описание

Каскадите са едно от любимите ти неща. Приготви терена за скока на живота си. Направи достатъчно стабилни платформи по които да минеш и да се приземиш успешно.

Играна: 3833

В момента: 0


Скок с мотор 3

vankizzle

Описание

Под светлините на прожекторите се приготви за скока на живота си. Внимателно подготви платформите, след това качи се на мотора и потегли!

Играна: 1294

В момента: 0


Скокът на джинджифиловата бисквитка

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на джинджифиловата бисквитка да се изкачи възможно най-високо, за да е в безопасност. За целта трябва да преминете поредица от предизвикателства, като внимавайте да не паднете в преследващата ви бездна.

Играна: 171

В момента: 0


Скокът на енота

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на енота да се прибере вкъщи. За целта трябва да преминете през поредица от предизвикателства по пътя си, като не забравяйте да събирате предоставените ви бонуси и провизии. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2310

В момента: 0


Скокът на откачената топка

smileygamer

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на щастливата топка да се прибере вкъщи. За целта трябва да премине през безброй препятствия по пътя си, като не забравяйте да взимате дадените ви бонусите. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 7049

В момента: 0


Скорост

vankizzle

Описание

По-бързият печели! Сложете картите в последователност нагоре или надолу. Целта е да свършите картите си преди противника.

Играна: 16004

В момента: 0


Скорост

vankizzle

Описание

Една страхотна игра, подходяща за всички любители на високите скорости. Бъдете максимално бързи завършете всички състезание за рекордно време. Завършете първи на всяка писта и грабнете финалната купа.

Играна: 2909

В момента: 0


Скоростен автобус

vankizzle

Описание

Автобусът ви е отвлечен от терористи, който са поставили бомба в него. Вашата задача е да поддържате скоростта му в определените граници, за да не експлодира. Терористите са в черни коли. Опитайте се да ги унищожите и останете живи.

Играна: 2818

В момента: 0


Скоростен билярд

nihilisto

Описание

3D Билярд! Много увлекателна игра, в която ще трябва да вкарате всички топки по джобовете за възможно най-краткото време.

Играна: 1441

В момента: 0


Първа Предишна 1384 1385 1386 1387 1388 1389 1390 1391 1392 Следваща Последна

18032 - 18044 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!