Потребителски | НовиНови игри


Самотно убежище

vankizzle

Описание

Тази игра ви праща из тъмните коридори на едно отдавна изоставено убежище. Вашата задача е много проста, трябва да откриете изход от него, но това може да се окаже доста трудна задача. Открийте всичко, което може да ви е полезно и след това открийте как точно.

Играна: 2701

В момента: 0


Само топка

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на топката да премине всички нова. Бъдете максимално внимателни и не позволявайте на вашия герой да пострада. Колкото повече бонуси съберете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 780

В момента: 0


Самураи

pokco_marti

Описание

Ти си сам! В мрака е трудно да разбереш от къде идват, но все пак се опитай да се защитиш от лошите нинджи.

Играна: 572

В момента: 0


Самураи топки

vankizzle

Описание

Използвайте силата на самурайските топки, за да ги накарате да изчезнат. Групирайте ги по три от един и същи цвят.

Играна: 22501

В момента: 0


Самурай

vankizzle

Описание

След дълги години на битки със злото, твоят учител беше убит. Покажи всичко на което, те е научил и отмъсти за неговата смърт.

Играна: 1149

В момента: 0


Самурай

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на самурая да изпълни всичките си мисии. За целта трябва да прерязвате блока на правилни места, за да може да влезе в очертанията на листа. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1015

В момента: 0


Самурай Аутум

vankizzle

Описание

В древни времена когато властвал страха и терора, единствения лъч светлина била смелия млад самурай Аутум. Помогнете му в борбата със злото и сложете край на тъмните векове веднъж и завинаги.

Играна: 86

В момента: 0


Самурай завинаги

vankizzle

Описание

Търси се герой, който не се страхува да се изправи сам срещу злото. Влезте в ролята на самотния самура и преодолейте всеки враг по пътя си. Не позволявайте на нищо и никой да ви спре към целта.

Играна: 863

В момента: 0


Самурай панда

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на една панда самурай да събере всичко необходимо му от всяко едно ниво. Преценете внимателно силата и посоката и изстреляйте пандата.

Играна: 2650

В момента: 0


Самурай срещу чудовище

vankizzle

Описание


Помогнете на самурая да надвие чудовищата. За целта трябва да преминете през поредица от предизвикателства и препятствия по пътя си. Внимавайте да не пострадате и не забравяйте, че времето ви  е ограничено.

Играна: 892

В момента: 0


Санаториум

vankizzle

Описание

Един ден Катрин пътувала, заедно с баща си брат си към нейната баба. Но изведнъж мистериозно колата се повредила пред един санаториум. От него се чували викове "Помогни ни". Разбери какво се е случило.

Играна: 2618

В момента: 0


Сангоку герои

vankizzle

Описание

В китайската история е имало има време, когато той е бил разделен на три основни части. Те не са се осмелявали да изпратят войските си в битка помежду си, защото са били обвързани един с друг и много балансирани като сили. Но един ден всичко това се променило. Разположете защитни кули така, че да възпрете чуждите войски.

Играна: 1111

В момента: 0


Първа Предишна 1335 1336 1337 1338 1339 1340 1341 1342 1343 Следваща Последна

17395 - 17407 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!