Потребителски | НовиНови игри


Рани

neredovniq

Описание

Помогнете на капитан Херолдс! Той е ранен и вие трябва да извадите стрелата, която е забита в неговия крак. Бъдете внимателни тъй като всяка ваша грешка е голяма болка за него.

Играна: 5641

В момента: 0


Ранни войни

ChampionOfAllTimes

Описание

Хора срещу примати! Кой ще излезе победител от тази битка?

Играна: 5114

В момента: 0


Ранчо връзки 2

vankizzle

Описание

Свържете плочките с двойките еднакви животни от ранчото. Направете го преди времето да изтече, за да преминете в следващото ниво. Колкото по-бързо го направите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 55179

В момента: 0


Ранчо връзки 3

vankizzle

Описание

В това ранчо се отглеждат много и различни видове животни. Опитайте се да намерите другарчето на всяко от тях като ги свържете с линия.

Играна: 49854

В момента: 0


Ранчо връзки 4

vankizzle

Описание

Свържете плочките с двойките еднакви животни от ранчото. Направете го преди времето да изтече, за да преминете в следващото ниво. Колкото по-бързо го направите, толкова повече точки ще получите. В някои от нивата - свързването на определени плочки, ще придвижва останалите в колоната нагоре или надолу.

Играна: 11456

В момента: 0


Ранчо Ледено приключение

vankizzle

Описание

Докато се наслаждавате на любимият си спорт, нищо не ви пречи и да съберете малко диаманти и рубини. Внимавайте да не паднете.

Играна: 414

В момента: 0


Ранчо Ледено състезание

vankizzle

Описание

Ранчо отново се забавлява върху леда. Този път е със специално АТВ, с което е решен да направи колкото се може повече точки, събирайки колкото може повече от специалните снежинки във всяко ниво.

Играна: 1325

В момента: 0


Рап звезда

vankizzle

Описание

Флап е рап звезда, който има много тежък живот. Той винаги бяга от хора, които го преследват по различни причини. Помогнете му да избяга и да пристигне навреме за неговият концерт.

Играна: 979

В момента: 0


Раста ганг

vankizzle

Описание

Възрастна дама от квартала се е заела с задачата да превъзпита гангстерите в квартала. Ще и помогнете ли да промени кварталните хулигани. За целта събирайте всички бонуси и скачайте върху лошите, докато не се превърнат в добри момчета. Съберете всичката трева и отидете в полицейския участък, за да завършите нивото.

Играна: 227

В момента: 0


Раста мъфин

vankizzle

Описание

Открийте тайната рецепта за приготвяне на различни видове мъфин. Вземете от маймуната десерта и го сложете при останалите. Целта е да са няколко от един вид на едно място.

Играна: 3572

В момента: 0


Растеж

vankizzle

Описание

Какво му трябва да едно растение, за да порасте. Светлина, топлина и вода. Осигурете всичко, необходимо за едно малко цвете да порасте голямо и прекрасно. Събирайте всички звездички по пътя си, за да спечелите повече точки.

Играна: 2299

В момента: 0


Растението ГоГо

Slim_Shady

Описание

Играете със стрелките на клавиатурата.

Играна: 10316

В момента: 0


Растения срещу буболечки

alex050

Описание

В тази игра ви се предоставя една малка градина, в която може да развиете собствен бизнес като малък зеленчуко производител. За съжаление има доста буболечки и за да подсигурите желаните приходи трябва да се отървавате максимално бързо от тях.

Играна: 4891

В момента: 0


Първа Предишна 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 1303 Следваща Последна

16875 - 16887 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!