Потребителски | НовиНови игри


Разрушителят 2 нов пакет

gabriel_sulis

Описание

Целта ви е използвайки машината за разрушаване, да направите така, че червената фигурка и оградения с червено предмет да се докоснат. Машината има ограничено място в което да се движи, но това може да се компенсира с промяна положението на стрелата.

Играна: 328

В момента: 0


Разруши тотема

vankizzle

Описание

Цялото село се е събрало на племенен съвет на което е взето решение да се разрушат всички тотеми. Помогни им да го направят.

Играна: 553

В момента: 0


Разтоварващ камион

vankizzle

Описание

Натоварете камиона с камъни и след това стигнете до крайната цел, като внимавате да не изсипете товара по пътя.

Играна: 4501

В момента: 0


Разтоварващ камион 2

vankizzle

Описание

Ти си шофьор на камион и си изправен пред отговорната задача да пренесеш целия товар от началната точка до крайната. Карай внимателно, за да не се преобърнеш.

Играна: 11885

В момента: 0


Разтоварващ камион 3

vankizzle

Описание

Фабриката чака следващата доставка! Натовари всичко в камиона и внимателно премини през планината, за да не изпадне товара.

Играна: 2836

В момента: 0


Разтоварващ камион 4

vankizzle

Описание

При нас работата никога не спира! Поеми управлението над камиона и достави за възможно най-кратко време рудата до склада.

Играна: 4818

В момента: 0


Разтопи мечето

assetto

Описание

Едно малко мече се нуждае от вашата помощ. То е замръзнало и за да го спасите ще трябва да го бутнете във водата, за да се разтопи.

Играна: 1212

В момента: 0


Разтопяване

nihilisto

Описание

Премахнете всички топчета от екрана! Елиминирайте всички, които са по 2 или повече от един и същ цвят. Ако, обаче не успеете играта приключва!

Играна: 9314

В момента: 0


Разтопяване 2

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да участвате в разтопяването на леда. Проблемът, е че в леда има живи хора, който трябва да измъкнете от там. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 3058

В момента: 0


Разтопяването

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на едно малко огънче да предизвика края на ледената епоха. За целта трябва да запалите всички свещени огнища на всяко едно от нивата. Събирайте всички полезно по пътя си за повече точки.

Играна: 1324

В момента: 0


Разузнаване на конкуренцията

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да намерите всички листенца скрити в сините топчета. За целта трябва да следите показания ви в ляво джокер и да покажете вашата бързина и памет. колкото по-бърз ги намерите, толкова повече точки ще имате.

Играна: 1387

В момента: 0


Разузнавач

vankizzle

Описание

В тази игра разполагате с танк-разузнавач и вашата задача е да съберете частите пръснати из нивото и да ги приберете в хангара. Пазете се от вражеските оръдия и взривявайте мините им от далеч.

Играна: 250

В момента: 0


Първа Предишна 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 1297 Следваща Последна

16797 - 16809 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!