Потребителски | НовиНови игри


Време за риболов 2

vankizzle

Описание

Днес изглежда хубав ден за риболов. Опитайте се да хванете възможно най-много риби, преди времето да е изтекло. Постигнете целта си за деня.

Играна: 3680

В момента: 0


Късметлийска чакра

viktor_divaneto

Описание

Съберете цветните фигури! Помогнете на Лео! Нека възстанови своите чакри, иазбягвайте телевизорите и вестниците.

Играна: 3679

В момента: 0


Мечешки риболов

1nikito_sss

Описание

Да помогнем на мечката да си набави храна чрез стрелба в кубчета лед и освобождаване на рибите, които са замразени. Не забравяйте, че имате ограничен брой топки. Използвай тези топки разумно, за да минеш през нивата.

Играна: 3678

В момента: 0


Мляко паника

thelioness

Описание

Имате ли бързи реакции? Имате ферма с крави, които са яли нещо неизвесто и сега заради това произвеждат непрекъснато мляко. Съберете млякото преди да е станало твърде късно.

Играна: 3678

В момента: 0


Хак Слаш Кроул

vankizzle

Описание

В тази РПГ игра имате на разположение над 10 раси с 12 възможни класа за всяка от тях. Всяка комбинация носи различни умения, магии и сили които да използвате срещу чудовищата и босовете във всяко ниво. Имате 6 различни слота за брони и голям инвентар в който да съхранявате получените предмети. С натрупването на опит ще получавате допълнителни точки, които да разпределяте за сила, издържливост, магии или знания. Вълнуващо приключение със стотици възможни варианти за развитие.

Играна: 3677

В момента: 0


Бързи топки

vankizzle

Описание

Целта на играта е много лесна. Опитайте се да избутате всички червени топки извън дъската, като внимавате да не падне и вашата топка.

Играна: 275

В момента: 0


Ядосани птици карамбол 3

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на ядосани птици да си открият половинки. За целта ги изстрелвайте с гигантската прашка и събирайте женските птици от всяко едно ниво.

Играна: 3676

В момента: 0


Плодова нинджа

vankizzle

Описание


Покажете своите изключителни умения на нинджа като се развихрите в кухнята. За целта трябва да разрежете всеки летящ продукт. Постарайте се и го нарежете на възможно най-малки парчета, за да получите максимален брой точки.

Играна: 5260

В момента: 0


Номер или лакомство

vankizzle

Описание

Помогнете на момичето да събере достатъчно лакомства в деня на Хелоуин. Пускайте паячето да ги събира, но помнете всеки път като пропускате се намалява вашата енергия.

Играна: 275

В момента: 0


Фестивална треска

vankizzle

Описание

Вие трябва да създадете свой собствен музикален фестивал. Изградете сцена, щандове за продаване на бира, лимонада и други.

Играна: 275

В момента: 0


Жабока

Leo_91

Описание

Идеята на играта е проста, помогнете на жабока да стигне от другата страна на пътя жив. Преминете покрай оживената магистрала. След това се опитайте се избегнете велосипедистите и не на последно място, скочете върху движещите се трупа, а след това с лодка стигнете храстите. Направете всичко това преди времето ви да изтече.

Играна: 5262

В момента: 0


Малкия командос

vankizzle

Описание

Малкия командос потегля на своята битка. Тръгнете по опасния път заедно с него и не позволявайте за нищо на света да пострада. Преборете се с всички врагове от третия райх.

Играна: 275

В момента: 0


Супер Марио

maksim2000

Описание

Нашият герой е отново на хоризонта. Помогнете му и този път да се справи и да обере всички златни монети. Пазете от враждебните създания.

Играна: 3666

В момента: 0


Първа Предишна 1779 1780 1781 1782 1783 1784 1785 1786 1787 Следваща Последна

23167 - 23179 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!