Потребителски | НовиНови игри


Леденият човек

vankizzle

Описание

Помогнете на ледения човек да се пребори с тълпите от хора и да замрази града. Използвайте вълшебните си сили, за да създавате ледници.

Играна: 1210

В момента: 0


Хотела на Джейн 2

sw3e7y_bear

Описание

Вие сте управител на хотел и от вас зависи да обслужвате и задоволявате всички искания на клиентите си. Ако, те са доволни, ще спечелите пари с които да подобрите още повече хотела.

Играна: 9117

В момента: 0


Безкрайна война 4

assetto

Описание

Правете защитата си колкото може, по-силна, за да победите враговете си. Изпращайте войници на местата, които са най-критични точки.

Играна: 1568

В момента: 0


Риболов

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да нахраните металното чудовище. За целта трябва да уловите колкото се може повече риба за краткото време, с което разполагате. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1567

В момента: 0


Бен 10 супер атака

vankizzle

Описание

Малкия защитник на света Бен 10 е изправен пред поредното си приключение. Помогнете му да се пребори с всички злодеи по пътя си. Бъдете внимателни и избягвайте ловките им капани. Премахнете максимален брой, за да получите повече точки.

Играна: 1567

В момента: 0


Паркиране в курорта

vladislav_haralampiev

Описание

Помогнете на младото момиче да стигне до центъра на спа курорта. Пазете се от преминаващите автомобили, като ги избягвате по други улици. Колкото по бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1566

В момента: 0


Топки

hitplayer

Описание

Участвайте в голямото бомбандиране! Гръмнете всички топки на които пише "Bump me", като поставяте бомби до тях. Избягвайте да докосвате останалите топки, защото отнемат от животите ви.

Играна: 2145

В момента: 0


Панда ресторант

vankizzle

Описание

Помогнете на Пандата да развие своя ресторант. Помнете, най-важното е да не карате клиентите да чакат дълго време поръчките си.

Играна: 1566

В момента: 0


На фронта Мех

vankizzle

Описание

На вас са поверени атаките над вражеските полета. Изберете посоката на нападение и разположете войските си по бойното поле. Стартирайте битката и вижте дали стратегията ви е била удачна. След приключване на битката преразпределете войските си, както и наемете нови такива със спечелените средства.

Играна: 203

В момента: 0


Спасете Изис

vankizzle

Описание

Доберете се до Изис, като преминете през препятствията и трудният терен. Използвайте въжето, като го закачате за високи предмети и се залюлявайте на него, за да преминете пропастите. Въжето не може да се захване за сиви повърхности. Събирайте монетите в нивата - за повече точки. Пазете се от падащите скали

Играна: 1565

В момента: 0


Момчето с базуката нови нива

vankizzle

Описание


Една страхотна екшън игра, в която трябва да помогнете на едно хлапе с базука да премине всички трудни мисии. Бъдете внимателни, но и максимално бързи, защото колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2145

В момента: 0


Приключението на Мики

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Мики и приятелите му да преживеят най-невероятното приключение, което са имали. За целта спазвайте инструкциите и се пазете, защото пътят ви е осеян с много неприятели и препятствия.

Играна: 241

В момента: 0


Лов на кокали

vankizzle

Описание

Помогнете на кучето да хване колкото се може повече кокали. Избягвайте сблъсъците с котки и нападенията от пчели - за целта ги замеряйте с кокали. Използвайте двете пружини, за да събирате достатъчно скорост за летенето.

Играна: 202

В момента: 0


Първа Предишна 1774 1775 1776 1777 1778 1779 1780 1781 1782 Следваща Последна

23102 - 23114 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!