Потребителски | НовиНови игри


Разбиване на клетките

vankizzle

Описание

Освободете животните, от клетките в които са затворени. За целта използвайте топчето и платформата от която да рикошира. Съберете различните бонуси, за да улесните задачата си. Съберете и колкото се може повече от монетите - за повече точки.

Играна: 2125

В момента: 0


Взриви ги 2

loti76

Описание

Ето го и продължението! Този път ви очакват още повече противници и бонуси. Правете клопки на останалите и продължавайте напред.

Играна: 5439

В момента: 0


Космическия Робокоп

vankizzle

Описание

Робокоп се изправя срещу заплахата от извънземна инвазия. Помогнете му да спре всички прииждащи извънземни кораби. Унищожавайте ги преди те да се го направили, като се стараете да не допускате никой да стигне до вас.

Играна: 1624

В момента: 0


Измъкни ме

vankizzle

Описание

Вие сте затворник, който един ден получава тайнствено писмо. То гласи, че ако сте съгласен с условията ще получите шанс да се освободите. А те са да помогнете и на останалите затворници да се измъкнат с вас. Ще приемете ли риска? Опитайте се да намерите изхода във всяко едно от нивата, в рамките на времето с което разполагате за него. Не забравяйте и да освободите останалите.

Играна: 1624

В момента: 0


Курсор атака 3

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да унищожите всички вражески обекти, който пускат зелени топчета. След това единствено трябва да съберете всички останали зелени балончета. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1623

В момента: 0


Детски палачинки

vankizzle

Описание

Децата от съседното училище се втурват всяко междучасие при теб за палачинки. Виж какво иска всяко от тях и ги обслужи възможно най-бързо.

Играна: 1623

В момента: 0


Зелев маниак

vankizzle

Описание

Зелевия маниак се нуждае от помощта ви, за да се нахрани. Преодолейте препятствията по пътя и стигнете на всяка цена до зелето. Премислете внимателно, но в същото време бързайте максимално, защото всяка изминала секунда ви отнема точки.

Играна: 1623

В момента: 0


Избягай от затвора

1nikito_sss

Описание

Ти си невинен, имаш план, чук, карта, какво още ти трябва, за да избягаш от затвора? Време? Внимавай да не те хванат надзирателите.

Играна: 7376

В момента: 0


Удивителен крадец

vankizzle

Описание

Проявете се като находчив и удивително добър крадец. Не трябва да се допирате до стените нито лазерите да ви засекат . Пазете се също от камери и полиция и направете своя брилянтен обир.

Играна: 2126

В момента: 0


Магическа мъфин жаба

vankizzle

Описание

Помогнете на жабката да премине нивата, добирайки се до портала и правейки колкото се може повече точки. За целта трябва да яде от плодовете и цветчетата. Те ще възстановят и изгубената в скоковете енергия. Кликнете с мишката върху някой от тях и тя ще се опита да го вземе с лепкавия си език. Кликнете върху жабата, за да настроите силата и посоката на скока. Препятствията в нивата също могат да бъдат премествани с мишката.

Играна: 1623

В момента: 0


Взривна атака

vankizzle

Описание

Гледали ли сте филма Трансформърс? Ако да, сега можете да го изживеете. Бъдете част от това приключение и победете останалите роботи.

Играна: 1622

В момента: 0


Съкровището на Рифа

vankizzle

Описание

Ти си в капитан на известен пиратски кораб и искаш съкровището което е скрито в Рифа. Враговете които го пазят знаят, че ти си тук, за да го намериш и вземеш. Можеш ли да се пребориш с военната армада?

Играна: 1621

В момента: 0


Руски Краз

vladislav_haralampiev

Описание


В тази игра задачата ви е да поемете управлението на един тежкотоварен руски камион. Целта ви е да покажете колко бърза може да е тази руска машина. Завършете всяка писта за възможно най-кратък интервал от време.

Играна: 1621

В момента: 0


Първа Предишна 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 Следваща Последна

21646 - 21658 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!