Потребителски | НовиНови игри


Играна: 136

В момента: 0


Избягай от замъка

gabriel_sulis

Описание

В тази игра вие сте попаднали в един много странен и объркан замък. Задачата ви е да се измъкнете от него. Бъдете колкото се може по съобразителни и помнете всяка галерия, в която вече сте били.

Играна: 1714

В момента: 0


Пекар на магистралата

vankizzle

Описание

Разнесете чудесния аромат на прясно опечени сладки. Всички коли отбиват, за да опитат лакомствата от твоята витрина. Обслужи всеки от клиентите си.

Играна: 1714

В момента: 0


Хвани ги

vankizzle

Описание

Помогнете на малкото момиченце да хване пеперудите и комарите. Пазете се от пчелите, те ви отнемат по един живот.

Играна: 201

В момента: 0


Земята на парните танкове

vankizzle

Описание

Великата война оставя Европа в руини и звукът от машините затихва докато отново построят цивилизацията си. В такива времена само пиратите просперират - в техните парни танкове. Вие сте един от тях и за да оцелеете трябва да се впуснете в битки с други като вас. Развивайте машината си събирайки елементи от нивата или пазарувайки подобрения и влезте смело в боя с противниците си.

Играна: 1713

В момента: 0


Стикман свободно каране

Double_

Описание

Помогнете на Стикман да изкара максимален брой точки и съответно пари в своята разходка в планината. За целта преминете всяко ниво за възможно най-кратко време и направете всички трикове, за който се сетите.

Играна: 4408

В момента: 0


Серумът - Последиците

vankizzle

Описание

След като серумът е попаднал в зли ръце, той е използван за да превърне много хора в кръвожадни зомбита. Вие сте попаднали капан сред тях, но за щастие не и без оръжие, с което да се защитите от тях. Ще успеете ли да се измъкнете от това положение, преди да е станало твърде късно?

Играна: 300

В момента: 0


Мисията на викинга

vankizzle

Описание

Помогнете на малкия викинг да се докаже пред всичките си роднини. Преминете през всички препятствия и трудности по пътя си. Като бъдете изключителни внимателни и откриете всички полезни предмети.

Играна: 2010

В момента: 0


Любов

rzn1986

Описание

"Любов" е уникална и отпускаща игра, чиято цел е да съберете повече щастие. Тя се отличава с интерактивен саундтрак, който е изцяло режисиран от действията на играча.

Играна: 2011

В момента: 0


Наричан още 2

Z3ra7uL3x

Описание

Довършете мисията си, машините все още не са препрограмирани да се бият за нас. Затова защитете базата си и унищожете всички роботи.

Играна: 1711

В момента: 0


Цветни зайчета

vankizzle

Описание

Тези зайчета, са си обявили състезание по събиране на цветя. Единственото условие е да събират цветя и да се пазят от падащите парчета земя като обръщат кошниците си.

Играна: 187

В момента: 0


Първа Предишна 1635 1636 1637 1638 1639 1640 1641 1642 1643 Следваща Последна

21295 - 21307 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!