Потребителски | НовиНови игри


Закуска

vankizzle

Описание

Помогнете на зайчето да събере всички моркови от екрана. Насочвайте го!

Играна: 189

В момента: 0


Приключение с катерици

vankizzle

Описание

Помогнете на катериците да си върнат обратно ядките. Продължете напред, съберете всички сърца и се пазете от враговете си.

Играна: 1739

В момента: 0


Войната на буболечките

hitplayer

Описание

Навлезнете в територията на гладните мравки и хлебарки. Единственият начин вашият вид да оцелее е да отстраните атаката на врага. Постройте защитни кули, за да се предпазите от нашествениците.

Играна: 7699

В момента: 0


Дармон атака с танкове

leiks

Описание

Една подновена и подобрена битка с танкове. Включете се и вие в нея и унищожете всеки враг. Не позволявайте да взривят вас или вашата база. Събирайте всички бонуси по картата.

Играна: 1980

В момента: 0


Без изход

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вие попадате на едно изключително страшно място. Задачата ви е да открието как да се измъкнете от там. За целта се огледайте хубаво, откройте всички полезно и разберете как да го използвате.

Играна: 1980

В момента: 0


Бомбардировач на война

vankizzle

Описание

Вие сте пилот на бомбардировач по време на война. Изпълнявайте възложените ви мисии и се опитайте да оцелеете в ответният огън. Освен с бомбите си, разполагате и с оръдие, с което да се защитите от много по-маневрените изтребители на врага.

Играна: 10712

В момента: 0


Изстреляй котето

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да изстреляте котето на възможно най-далечно място. За целта го заредете и стреляйте с максимална сила. Внимавайте със заложените капани и знайте, че повечето ви помагат.

Играна: 1738

В момента: 0


Бомбандирай пуйките

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се отървете от всички пуйки от всяко едно ниво. За целта се прицелете внимателни и взривете бомба възможно най-близко до нея. С колкото по-малко бомби преминете всяко ниво на играта, толкова повече точки ще получите.

Играна: 1737

В момента: 0


Момчето куб Горещи панталони

vankizzle

Описание

Помогнете на момчето куб да се измъкне от горещата ситуация, в която се намира. За целта то трябва да слезе по стълбището, като избягва горещите стъпала. Бъдете бързи, защото тези над него пропадат.

Играна: 200

В момента: 0


Прибери пингвина

gabriel_sulis

Описание

Помогнете на малкото пингвинче да стигне до вкъщи. За целта обаче ще трябва да изкачите доста голяма височина защото дома на не летящата птица е на високо. Бъдете внимателни и не падайте, защото имате ограничен интервал от време.

Играна: 1736

В момента: 0


Рояк 2

kat150

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете рояка топки атакуващи ви от всякъде. За целта трябва да ги избягвате с незащитената си страна и да ги премахвате с оръжието, с което разполагате.

Играна: 62

В момента: 0


Соник треска за пръстени

vankizzle

Описание

Симпатичния таралеж на име Соник се впуска в ново приключения, за да събере още от любимите си пръстени. Помогнете му като го напътствате правилни. Постарайте се да избягвате праговете по пътя си, за да не ви бавят.

Играна: 189

В момента: 0


Първа Предишна 1629 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 Следваща Последна

21217 - 21229 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!