Потребителски | НовиНови игри


Джони в морето

saske966

Описание

Джони е един от най-добрите водолази в света. Помогнете му да събере достатъчно пари, за да се оборудва с нова екипировка.

Играна: 2240

В момента: 0


Рибена кост

vankizzle

Описание

Претърси морското дъно. Целта ти е да намериш златния харпун. Събирай златните рибки за повече точки.

Играна: 207

В момента: 0


Готварски празник

elitooo666

Описание

Помогнете на малката Червена шапчица, да събере достатъчно бисквити за готварския празник. Внимавайте да не ви хване Кумчо Вълчо.

Играна: 2497

В момента: 0


Тиранозавърска ярост праисторическа пица

vankizzle

Описание

Играта ви предоставя 2 възможности - да сте преследващият динозавъра, или да сте самият динозавър. В първият вариант трябва да примамите динозавъра и накарате да ви преследва до бензиностанцията, където да го унищожите. Внимавайте да не ви докопа преди това. Във втория вариант помогнете на динозавъра да унищожи сгради и препятствия за да си набави пицата от която се нуждае за да живее.

Играна: 2240

В момента: 0


Нападател 2

andrian4ik

Описание

Целият град е превзет от гангстери и роботи. Единственият, който може да ги спре сте вие. Бъдете предпазливи и върнете нещата в ред.

Играна: 2497

В момента: 0


Прибери Дино

gabriel_sulis

Описание

Две малки симпатични динозавърчета са се загубили. Помогнете им да открият пътят към дома. Използвайте специалните умения на всяко едно динозавърче и преминете всяко препятствие изпречило се на пътя ви.

Играна: 2498

В момента: 0


Флъби

vankizzle

Описание

Един слънчев ден, над балонения свят надвиснало бодливо зло. То хванало в плен краля и неговата дъщеря. Но дори и в най-мрачните времена, винаги има герой, който е готов да се изправи срещу злото. Помогнете му да мине през опасните препятствия, за да спаси кралството. Не се докосвайте до нищо по време на пътешествието.

Играна: 2239

В момента: 0


Планинска лудница

m000777

Описание

Управлявайте този голям балон. Стигнете възможно най-бързо до финала, а по пътя събирайте нещата, които са показани в плота. Отбягвайте дърветата и овцете.

Играна: 2238

В момента: 0


Осуетяване

nihilisto

Описание

Никога предвижването с курсора не е било по-забавно. Опитайте се да преминете този малък лабиринт с възможно най-малко грешки.

Играна: 207

В момента: 0


Машина на времето каменна епоха

vankizzle

Описание

Машината на времето ще ви отведе в каменната епоха. Там ще управлявате малко магазинче, като целта ви е да обслужвате всичките си клиенти.

Играна: 2500

В момента: 0


Унищожител на скелети

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахнете всички оживели скелети в гробището. За целта трябва да стреляте точни. С колкото по-малко изстрела се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2234

В момента: 0


Весело подскачане

vankizzle

Описание

Съберете колкото се може плодовете и звездите - за да получите повече точки. Избягвайте докосването до пеперудите и камъни, защото те ще отнемат от точките ти. След определен брой докоснати пеперуди играта ще приключи.

Играна: 2503

В момента: 0


Училищни лудории

vankizzle

Описание

Това е едно много, много лудо училище. Преподавателите в него трябва да са бързи, точени и безмилостни, за да приведат учениците в ред. Често се чува плач, викове и какво ли още не. Ще въдворите ли реда в класната стая?

Играна: 2234

В момента: 0


Първа Предишна 1480 1481 1482 1483 1484 1485 1486 1487 1488 Следваща Последна

19280 - 19292 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!