Потребителски | НовиНови игри


Супер Зерой

vankizzle

Описание

Лигата на Супер Злодеите е превзела цялата планета. Атакувани големите градове, финансови центрове и силно населени области. Нападнат е, обаче, и един малък град - Миниополис. Всички известните герои защитават важните градове, но един герой, въпреки, че е много слаб, се бори за оцеляването на Миниополис. Той е единствената надежда на града. Помогни на Супер Зерой в неравната битка!

Играна: 1978

В момента: 0


Спасете Супер Марио 2

vankizzle

Описание

Помогнете на супер Марио да оцелее, но това няма да е никак лесно, защото плътно по петите му лети дракон готов да го убие. Бягайте колкото се може по-бързо с мотора и не позволявайте на дракона да ви стигне.

Играна: 1977

В момента: 0


Срещу мечетата

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да отстреляте всички сини мечета. За целта трябва да сте максимално бързи, защото те не са никак беззащитни. Със спечелените пари може да подобрявате оръжията си.

Играна: 128

В момента: 0


Нло в лабиринт

vankizzle

Описание

Попаднал си в странен лабиринт и всичко, което трябва да направиш е да управляваш НЛО-то през него. Събери предметите и намери лилавата планета.

Играна: 1976

В момента: 0


Храбрият дракон

pokco_marti

Описание

Преди години, хората и драконите живеели в мир по между си, но всичко това се променило един ден. Сега ти трябва да защитиш последният оцелял дракон.

Играна: 4919

В момента: 0


Противници в Аляска

Zla_Gad

Описание

При изпълнението на поредната си мисия Стикмен се озовал в Аляска. Какви противници го очакват там, вижте сами.

Играна: 4920

В момента: 0


Капитан Джак приключение

vankizzle

Описание

Вдигни котвата! Пусни платната и напред! Впусни се в битката със страшните противници и нека приключението започне.

Играна: 1975

В момента: 0


Ад

vankizzle

Описание

Дяволът е изпратил своята злокобна армия, за да унищожи всички чудеса на Земята. Използвайте магическата сила на лупата, за да ги спрете.

Играна: 1975

В момента: 0


Пиратът

hitplayer

Описание

Като един истински пират търсете съкровища! В края на всяко ниво ще намирате карта на съкровище, която да ви насочва към следващата вълнуваща дестинация. Пазете се от враждебно настроените животни и от пропастите.

Играна: 4924

В момента: 0


Панг 2001

vankizzle

Описание

Панг е смело момче, готово да рискува живота си в името на това да се пребори с Голямата топка. Разбийте я на по-малки топчици и унищожете и тях.

Играна: 1971

В момента: 0


Как да направим играта

leiks

Описание

В тази екшън игра трябва да спасите едно човече и да му помогнете да премине през всички трудни изпитания на всяко едно от нивата. Всяко ниво е различно и правилата на игра се различават.

Играна: 1970

В момента: 0


Джим обича Мери 2

vankizzle

Описание


Джим и Мери са двама влюбени, но както става обикновено фамилиите им са твърдо против връзката им. Помогнете на Джим да изпълни своя смел план и да докаже на двете семейства колко е силна любовта между младата двойка.

Играна: 1970

В момента: 0


Спасителен отряд

vankizzle

Описание

Помогнете на водния спасителен отряд да помогне на всички хора изпаднали в беда. Бъдете максимално бързи, защото скоростта е жизнено решаваща. Бъдете внимателни и не нанасяйте повреди върху лодката.

Играна: 1969

В момента: 0


Първа Предишна 1401 1402 1403 1404 1405 1406 1407 1408 1409 Следваща Последна

18253 - 18265 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!