Потребителски | НовиНови игри


Мината на джуджето

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на едно джудже да изкопае своята мина. За целта трябва да се погрижите пробивната машина да работи. Проблемът, е че много зли същества искат да ви попречат.

Играна: 3590

В момента: 0


Усмихнатата лаборатория

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на зеленото желе да премине през всички премеждия в опасната лаборатория. По време на своето приключение той ще усвоява много нови умения, който вие ще трябва да прилагате, за да преминете всяко едно ниво.

Играна: 2256

В момента: 0


Ресторант за бургери 3

vankizzle

Описание

След процъфтяването на предните ресторанти от веригата е време за отварянето на нов. Обслужвайте бързо и коректно клиентите си, за да може да разраснете бизнеса си.

Играна: 2254

В момента: 0


Шапкарят

leiks

Описание

Помогнете на едно симпатично човече да стигне до шапката си. Героят може да се разпокъсва и да остава части от себе си на различни места от нивото.

Играна: 2254

В момента: 0


Полицай

milono

Описание

В центъра на Филаделфия има протест. Вие сте полицай на мотор и вашата задача е да опразните улицата от немирниците и да върнете нормалното движение в града.

Играна: 2252

В момента: 0


Каменна защита

jonass

Описание

Помогнете на едно куче скаут да запази древните останки скрити в един хълм от иманяри. За целта сте въоръжени с мощен лай и след колко лая срещи всеки иманяр, той се разбягва.

Играна: 3599

В момента: 0


Булдозер

vankizzle

Описание

Всичко, което трябва да направите е да използвате булдозера си да унищожите всички сгради.

Играна: 2249

В момента: 0


Алфа капка

Petia_r_s

Описание

Целта е да унищожете всяко от ледените блокчета преди да са паднали във водата. Върху тях ще видите буква, намерете на клавиатурата тази буква и я натиснете.

Играна: 2249

В момента: 0


Тайните свитъци

vankizzle

Описание

Върнете откраднатите свитъци от древното селище на нинджи и се докажете като една от най-добрите такива. Влезте в замъка и съберете всички свитъци, които срещнете. Елиминирайте противниците си, като ги издебвате в гръб, когато са в осветени места. Внимавайте за бронираните самураи - те не могат да бъдат убити.

Играна: 3607

В момента: 0


Зомби гробище

savata55

Описание

Гробището на зомбитата. Те излизат от гробовете.

Играна: 2247

В момента: 0


Бургер ресторант 4

1nikito_sss

Описание

Пригответе любимите бургери на всеки руснак. Следете поръчките и не карайте клиентите си да чакат дълго. Спечелете пари, за да развиете ресторанта си.

Играна: 3614

В момента: 0


Финиъс и Фърб в подземния свят

vankizzle

Описание

Двамата братя Финиъс и Фърб поемат на вълнуващо приключение в подземния свят. Отидете с тях и им помогнете по вълнуващия път изпълнен с препятствия. Съберете всички бонуси от всяко едно ниво на играта.

Играна: 2246

В момента: 0


Първа Предишна 1378 1379 1380 1381 1382 1383 1384 1385 1386 Следваща Последна

17954 - 17966 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!