Потребителски | НовиНови игри


Нинджа срещу Мафията

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на нинджата да надвие Мафията. За целта трябва да използвате вашите бойни умение и да внимавате да не станете жертва. Надвийте противника и изпълнете мисията си за възможно най-кратко време.

Играна: 882

В момента: 0


Поп пирати

vankizzle

Описание

Пиратски вирус е засегнал компютъра ти и е откраднал всичките ти музикални файлове. Върни ги, обратно като унищожаваш корабите.

Играна: 142

В момента: 0


Приказните войни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви да помогнете на приказните войни да победят своите противници. За целта обаче трябва да бъдете изключително внимателни и да съчетавате по възможно най-добрият начин нападения и защита.

Играна: 219

В момента: 0


Спасете Супер Марио 2

vankizzle

Описание

Помогнете на супер Марио да оцелее, но това няма да е никак лесно, защото плътно по петите му лети дракон готов да го убие. Бягайте колкото се може по-бързо с мотора и не позволявайте на дракона да ви стигне.

Играна: 1977

В момента: 0


Царство на дракони

vankizzle

Описание

В царството на драконите един малък викинг иска да се научи да лети. Помогнете му да премине колкото се може по-голя дистанция, като използвате неговата уникална реактивна раница.

Играна: 882

В момента: 0


Безумният дървосекач

vankizzle

Описание

Помогнете на безумният дървосекач да се изстреля възможно най-високо в небесата. За целта трябва да използва падащите лютиви чушки. Те ще го изстрелят нагоре, но действието им е краткотрайно, за това бързо трябва да достигне до следващата такава.

Играна: 882

В момента: 0


Самотен войник

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на героя си да премине през всички препятствия, за да изпълни мисията си. За целта бъдете внимавайте с враговете си, както и за клопки, тайни оръжия и капани. Колкото по- бързо преминете, толкова повече точки ще получите, като не забравяйте да събирате различните бонуси по пътя си.да

Играна: 882

В момента: 0


Спасете корабокрушенците

bark4o

Описание

Спасете корабокрушенците..... играе се с придърпване на мишката

Играна: 819

В момента: 0


Мръсния Уилър

vankizzle

Описание

Мръсния Уилър умее много неща, но мото кроса не е едно от тях. Поради тази причина той се нуждае от помощта ви, за да премине поредицата от трудни, почти невъзможно писти. Колкото по-бързо преминете всяка една от тях, толкова повече точки ще получите за нея.

Играна: 882

В момента: 0


Свински тръс

1nikito_sss

Описание

Кабан е роден да бъде спринтьор. Ще му помогнете ли да постигне целта на живота си във всички 25 нива на фермата?

Играна: 881

В момента: 0


Хотела на Джейн

sw3e7y_bear

Описание

Вие сте управител на хотел и от вас зависи да обслужвате и задоволявате всички искания на клиентите си. Ако, те са доволни, ще спечелите пари с които да подобрите още повече хотела.

Играна: 9437

В момента: 0


Супер Зерой

vankizzle

Описание

Лигата на Супер Злодеите е превзела цялата планета. Атакувани големите градове, финансови центрове и силно населени области. Нападнат е, обаче, и един малък град - Миниополис. Всички известните герои защитават важните градове, но един герой, въпреки, че е много слаб, се бори за оцеляването на Миниополис. Той е единствената надежда на града. Помогни на Супер Зерой в неравната битка!

Играна: 1978

В момента: 0


Осветена линия

vankizzle

Описание

Стигнете до изхода. Като предвижите бавно и внимателно топката покрай всички препятствия от пътя стигнете до крайната цел.

Играна: 1979

В момента: 0


Първа Предишна 1349 1350 1351 1352 1353 1354 1355 1356 1357 Следваща Последна

17577 - 17589 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!