Потребителски | НовиНови игри


Спътник блицкриг

vankizzle

Описание

Злата република от новият свят се опитва да превърне населението на планетата в зомби марионетки. Последната останала възможност да бъде спряна са няколко военни сателита. Използвайте спечелените от унищожението пари - за подобрения по въоръжението на сателитите.

Играна: 3982

В момента: 0


Войни

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на войните да запазят своето съкровище. За целта обаче ще трябва да спре огромна армада от войници. Поставяйте вашите защитници на стратегически места.

Играна: 857

В момента: 0


Ригби

gabriel_sulis

Описание


Помогнете на синьото топче да унищожи всички фигури. За целта трябва да подскочите върху тях и да ги ударите. Внимавайте, защото когато има повече квадратчета, трябва да докоснете всички едно след друго, в противен случай отново се появяват.

Играна: 857

В момента: 0


Хотела на Джейн 3

vankizzle

Описание

След пускането на предните два хотела от веригата на Джейн, идва ред и на третия. Ти ще бъдеш негов управител. Изпълнявай всички желания на клиентите си.

Играна: 12515

В момента: 0


Код червено

vankizzle

Описание

След развитието на новите технологии и различни мисии до други планети се установи, че не сме сами! Но за да оцелеем ще трябва да се борим срещу другите раси.

Играна: 3980

В момента: 0


Страхотната пчела

vankizzle

Описание

Помогнете на малката земна пчела да събере всичкият мед от нивата. Внимавайте да не се удари в нещо по пътя си, както и да не се докосва до опасните пчели. Съобразете пътя си така, че нарастващите й размери със събраният мед, да не и попречи на придвижването.

Играна: 1983

В момента: 0


Паркирай самолета 2

vankizzle

Описание

Поемете контрол над приземилите се в летището ви самолети. Изведете ги от пистата за кацане, за да не стане инцидент и ги отведете към правилната стоянка. Когато бъдат готови - преведете ги безопасно към зоната за излитане. Обслужете ги възможно най-бързо - за да получите повече точки. Преминете през четирите нива, за да преминете към ново летище. Внимавайте да не ударите самолета в нещо, защото имате право само на три грешки.

Играна: 1985

В момента: 0


Риболов с мрежа

vankizzle

Описание

Имате на разположение осем часа. Целта е да заловите възможно най-много риба, за да постигнете колко се може по-висок резултат.

Играна: 856

В момента: 0


Ядосания

vankizzle

Описание


Помогнете на ядосаното човече да избяга надалеч. За целта трябва да преминете през поредица от предизвикателства, като покажете атлетичните си умения. Внимавайте да не паднете в пропастта или да се набодете на някой шип.

Играна: 1985

В момента: 0


Light Heroes

assetto

Описание

Избийте противниците си.

Играна: 3972

В момента: 0


Мисия

1nikito_sss

Описание

Това е твоята мисия, войнико! Давай смело напред и обезвреди всички противници.

Играна: 855

В момента: 0


Вземи храната

nihilisto

Описание

Помогнете на малкия мишок да се запаси с провизии. Събирайте колкото може повече вкусотии и се пазете от капаните.

Играна: 3964

В момента: 0


Първа Предишна 1313 1314 1315 1316 1317 1318 1319 1320 1321 Следваща Последна

17109 - 17121 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!