Потребителски | НовиНови игри


Бойни фрегати

vankizzle

Описание

Моретата са опасни и вълнуващи места. Вие със своята малка фрегата в центъра на събитията. Защитете се от враговете, който искат да ви потопят.

Играна: 112

В момента: 0


Драконче и кубчета

vankizzle

Описание

Помогнете на дракончето, в разтопяването на падащите ледени кубчета. В тях се крият разнообразни лакомства, които ще му носят точки. Падането на кубче на земята, ще повдига нивото й и прави задачата по-трудна. Опитайте се да направите колкото се може повече точки, преди нивото на земята да се е изкачило максимално и играта приключила.

Играна: 189

В момента: 0


Избягай от къщата на зомбитата 2

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да спасите света от нападението на зомбитата. За целта трябва да ги унищожите до крак и да спасите човечеството. Бъдете внимателни и не допускайте нито едно зомби да ви избяга.

Играна: 971

В момента: 0


Първи работен ден

nikol_vida

Описание

Първият работен ден винаги е най-тежък. Изправени сте пред нов работодател и трябва да се докажете, но дали ще се справите? Отделяйте развалените от хубавите домати.

Играна: 4724

В момента: 0


Марио бомбер 4

vankizzle

Описание

Супер Марио и приятели идват при вас с тази игра. Играта е интересно обединение между Супер Марио и Бомбермен.

Играна: 189

В момента: 0


Изпитания с камион 2

leiks

Описание

В тази игра ви се дава възможността да управлявате една изключително мощна машина. Изберете си камион и го докарайте до края на всяко едно, изпълнено с изпитания и трудности, ниво.

Играна: 970

В момента: 0


Битки между комикс звезди

vankizzle

Описание

Някои от най-известните герои от комиксите са си устроили няколко турнира с разнообразни правила и условия. Целта е да определят кой е най-силният сред тях. Ще се включиш ли в предизвикателството избирайки любимият си герой. В играта могат да участват едновременно двама играчи.

Играна: 970

В момента: 0


Master&Commander

bark4o

Описание

Трябва да разбиете вражеския кораб. Играете със стрелките на клавиатурата и бутон интервал.

Играна: 4735

В момента: 0


Атака на пилета

Masaba

Описание

Ужас! Какво е това нещо на хоризонта... Бебе великан, което плаче и вместо сълзи, излизат сладки пиленца. Обстрелвайте със сърцата пилетата и внимавайте да не олучите другите животни.

Играна: 4736

В момента: 0


Прасето нинджа

vankizzle

Описание

Има нов супер герой, точно излизащ от обучителната програма в Шаолин. Помогнете на прасето нинджа да събере всички скъпоценности на всяко едно от нивата. С колкото по малко удара съберете жълтиците толкова повече точки ще получите.

Играна: 969

В момента: 0


Спаси пубера

kal4o7o

Описание

Игра подобна на Frogger. Помогнете на пубера да мине безопасно покрай колите, да внимава с бирите и да стигне до изхода.

Играна: 4737

В момента: 0


Хамстерът Хари 2

nihilisto

Описание

Втора част от поредицата "Хамстерът Хари". И този път Хари е в затруднение, помогнете му да се измъкне от лабиринта и да събере всички неща от картата.

Играна: 4742

В момента: 0


Мат

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на Мат да премине през всички трудни изпитания. Бъдете внимателно, защото препятствията са физически и интелектуални. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 968

В момента: 0


Първа Предишна 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 1286 1287 Следваща Последна

16667 - 16679 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!