Потребителски | НовиНови игри


Тъмнина 3

serkito

Описание

Създайте си собствена база и я развийте. Бъдете предпазливи и интелигентни. Стройте сградите, който ви носят средства, но не забравяйте да правите и армия, за да обържате противниковите войски.

Играна: 2870

В момента: 0


Веселата ферма 3 руска рулетка

vankizzle

Описание

Искаш да разраснеш своята ферма и да я направиш най-известната в града. Тогава започни да се грижиш за обитателите й, за да може след време да ти се отплатят.

Играна: 26765

В момента: 0


Червени кубчета

Roshav

Описание

От създателите на Баланс! Опитайте се така да наредите кубчетата, че да махнете червените и да останат само зелените на екрана.

Играна: 7355

В момента: 0


Замък с чудовища

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да помогнете на чудовищата да отблъснат прииждащите вълни чудовища. За целта призовавайте различни по сила чудовища, с който да отстранявате злите хора. Опитайте се да не пропускате войниците до най-горния етаж на замъка.

Играна: 5458

В момента: 0


Цветно нападение

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да унищожите цветните извънземни. За целта трябва да поставите оръдия на правилните места, с правилните бомбички. Внимавайте, защото всяко извънземно се убива с точно определен цвят бомбичка.

Играна: 1131

В момента: 0


Кучешка тренировка

mims111

Описание

Хората казват "Кучето е най-добрият приятел на човека". Сега имате шанс да докажете тази поговорка, като тренирате кучето си да изпълнява различни команди.

Играна: 7362

В момента: 0


Монополи

savata55

Описание

Целта е да закупиш колкото се може повече имоти.

Играна: 13466

В момента: 0


Вечната война

vankizzle

Описание

Водете война срещу войници, от различни епохи, докато изграждате вашия град. Купувайте оръжия, брони и могъщи магически заклинания. Правете сгради, които тренират войници, които да воюват с вражеските и да нападат базите им. Развивайте сградите и оборудването, за да надделее над врага.

Играна: 3460

В момента: 0


Prince Of War II

Masaba

Описание

Поведете своята армия в битка срещу злото.

Играна: 13493

В момента: 0


Футболни размирици

vankizzle

Описание

Възпрепятствайте сблъсъците между футболни фенове на всяка цена. Ако все пак се стигне до такива имате на разположение медицински екипи за пострадалите.

Играна: 1132

В момента: 0


Пингвините атакуват 4

vankizzle

Описание


За пореден път наглите пингвини атакуват. Ваша задача е да предотвратите тяхната инвазия. За целта стройте различни по сила кули на стратегически места. Не забравяйте да събирате всичко полезно изпуснато от враговете си и с него да стройте нови кули или да подобрявате старите.

Играна: 5086

В момента: 0


Защитник 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се превърнете в един истински герой, но за да стигнете до там вие ще трябва да започнете от самото начало. Работете развивайте героя си и уменията му. Когато вече сте готов се впуснете в безкрайни битки със злото.

Играна: 3456

В момента: 0


Първа Предишна 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 1795 Следваща Последна

23271 - 23283 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!