Потребителски | НовиНови игри


Пиратски конфликт

vankizzle

Описание

В тази походова стратегия ще можете да изградите своя собствена пиратска флота станете господар на седемте морета. Купувайте подобрения, кораби, екипаж и скитайте по моретата, в търсене на плячка.

Играна: 1861

В момента: 0


Магически сфери

nihilisto

Описание

Намери пътя през магическия лабиринт в сърцето на загубения храм към древните съкровища. Множество препятствия ще ти пречат да стигнеш до съкровищата, но силата на магическите сфери ще ти помага в това вълнуващо пътешествие.

Играна: 3058

В момента: 0


Ще оцелеем 2

vankizzle

Описание

Добре дошли капитане! Царството е под голяма заплаха. Подлият Гандор ни е нападнал. Tанагар е единственият град, който е окупиран за сега. Трябва да се бием за свободата на нашите братя.

Играна: 2309

В момента: 0


Snakecharmer

bark4o

Описание

Съберете момичетата.

Играна: 1958

В момента: 0


Стратегическа защита 2

pepo930

Описание

След разделянето на трите кралства избухва голяма вражда между тях. Вие трябва да се борите с противниците си и да се защитите.

Играна: 3057

В момента: 0


Фантастична отбрана

vankizzle

Описание

Водете битките си рунд за рунд. Разполагайте всичките си налични бойни единици, от меченосци през магьосници до оръдия, за да оцелеете. Има множество възможности за промяна и настрой

Играна: 1383

В момента: 0


Аватар Обсадата на черното слънце

vankizzle

Описание

Елиминирайте вражеските войски и прехвърлете собствениците в чуждото поле, за да осигурите превземането на района. Използвайте правилно способностите на различните групи войници, да да елиминирате враговете с най-малко ходове и ресурси

Играна: 2359

В момента: 0


Капани и магъосничество

vankizzle

Описание

Разполагайте магьосници, капани и кристали в опит да спрете нашествието на съществата, които искат да проникнат в замъка ви. Имате възможност да контролирате пътят им, като разполагате защитниците ви по него.

Играна: 1388

В момента: 0


Шашки

geimar4o

Описание

Побеждавате, ако съберете всички пулове на опонента. Даден пул може да се придвижва с едно поле напред диагонално или да се вземе пул на опонента с прескачане над него диагонално напред.

Играна: 1957

В момента: 0


Елемент защита

toshkabg

Описание

Като един от най-добрите стратези в кралството на теб се пада честта, да поставиш защитните ни укрепления преди врага да е нападнал.

Играна: 88368

В момента: 0


Блокова конструкция

rzn1986

Описание

В тази игра трябва да свалите всички блокове от платформите, на който се намират. Преминавайте нивата печелете пари и отключвайте нов и по-силни топки.

Играна: 3038

В момента: 0


Отбрана на хартия

vankizzle

Описание

Постройте колкото се може по-добра защита. Не позволявайте на нито един нападател да премине цялата дистанция на полето. Бъдете хитри и постройте добър лабиринт. Не забравяйте да използвате спечелените пари за строенето на нови кули или подобряването на старите.

Играна: 3036

В момента: 0


Световна империя

vankizzle

Описание

Най-добрият начин да разбереш дали си роден за лидер е като станеш такъв. Вземи армията си, поведи към триумфална победа. Бъди истински император.

Играна: 3032

В момента: 0


Първа Предишна 1761 1762 1763 1764 1765 1766 1767 1768 1769 Следваща Последна

22933 - 22945 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!