Потребителски | НовиНови игри


Върховни номера

vankizzle

Описание

В това състезание се допускат само най-добрите. Ако мислиш, че и ти си един от тях, тогава се включи. Направи всякакви опасни номера, преди да стигнеш края на рампата.

Играна: 1069

В момента: 0


Рафтинг жаба

danielsvetkavicata

Описание


Управлявай лодката с краставата жаба през речните бързеи. Яж водните кончета и избягвай опасните препятствия в играта.

Играна: 17416

В момента: 0


Легендарно състезание

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да спечелите едно легендарно състезание. За целта бъдете внимателни и не позволявайте да се разбиете в някоя стена. По пътя си не забравяйте да събирате различните видове бонуси.

Играна: 644

В момента: 0


Риболов на сомове

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на самотния рибар да хване колкото се може повече риба за краткия интервал от време, с който разполага. Бъдете внимателни и не хващайте досадните жаби.

Играна: 1071

В момента: 0


Средновековен моторист

vankizzle

Описание

Помогнете на средновековният моторист по пътя му през изгубените земи. Целта е не просто да преминете нивото, а да го направите като изпълните колкото се може повече и по-разнообразни трикове, за да съберете повече точки. Съберете и колкото се може повече от сините сфери - за допълнителни точки.

Играна: 642

В момента: 0


Майстор на скутерите

vankizzle

Описание

Покажете уменията си в управлението на скутер, Избягвайте препятствията по пътя, като колкото повече време останете на него - толкова повече ще стават те. Колко време ще издържите, без да уцелите някое от тях?

Играна: 642

В момента: 0


Паркирайте лодката

vankizzle

Описание

Ще можете ли да се справите с управлението на различни видове лодки в натовареното пристанище? Акостирайте, без да ударите нищо при маневрите си. Опитайте се да го направите за най-краткото възможно време.

Играна: 5098

В момента: 0


Градска сензация 2

vankizzle

Описание

Преди да си купите мотор, трябва да го тествате. Качете се и стигнете до крайната цел като по пътя съберете всички звезди.

Играна: 1073

В момента: 0


Penatly

radostz

Описание

vkarai gol

Играна: 6613

В момента: 0


Снежно спускане 10

vankizzle

Описание

Спуснете се по снежните писти, като избягвате препятствията по тях. Използвайте рампите, за да прескочите някои от тях и направите акробатични номера с които да получите допълнителни точки.

Играна: 640

В момента: 0


Готин снукър

vankizzle

Описание

Забавлявайте се с това ново предложение на спортна, билярдна игра със снукър правила. Бъдете внимателни и вкарвайте правилните топки в правилен ред. Колкото по-добре се справите, толкова повече точи ще спечелите.

Играна: 3314

В момента: 0


Първа Предишна 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722 1723 1724 Следваща Последна

22348 - 22360 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!