Потребителски | НовиНови игри


Валкирия ФМХ

vankizzle

Описание

Валкирия е безгранично смела каскадьорка. Тя би направила всеки трик, за който може да се сетите. Бъдете колкото се може по-добри и направете максимално количество точки. Бъдете внимателни да не нараните каскадьорката.

Играна: 965

В момента: 0


Скокове на батут

faze94

Описание

Изберете си един от четерите акробата и докато скачате на батута, научете различни номера с които да впечатлите журито.

Играна: 11426

В момента: 0


Билярд блиц - Снукър звезда

vankizzle

Описание


Една страхотна билярдна игра, в която може да се включите в неповторим турнир. Вкарайте всички топки с минимален брой изстрели, за да спечелите повече точки, като естествено внимавате с черната.

Играна: 90490

В момента: 0


Уникален мини голф в Египет

vankizzle

Описание

В тази игра може да изпробвате своите умения в популярната игра мини голф. Задачата ви е да вкарате топката в дупката, като внимавате да направите това с колкото се може по малък брой удари.

Играна: 1552

В момента: 0


Мощен билярд 2

vankizzle

Описание

Опитайте се да вкарате всички топки по джобовете с възможно най-малко удари.

Играна: 3962

В момента: 0


Макс 4

vankizzle

Описание

В тази игра може да покарате на максимална мощност. Внимавайте и пазете автомобила си от дървените и каменни препятствия по пътя. Съберете колкото можете повече пари.

Играна: 1806

В момента: 0


Руфъс кара сноуборд

malkata_miss

Описание

Плъхчето Руфъс иска да покаже какви номера умее да прави със сноуборда. Бъдете съпричастни заедно с него и му помагайте.

Играна: 1555

В момента: 0


Робо арена

vankizzle

Описание

Пред две десетилетия състезанията с роботи звучаха като научна научна фантастика, но днес вече това не е така. Включете се в олимпиадата за роботи, като развиете уменията на своя робот. Помагайте му в състезанията, като отстранявате препятствията по пътя му.

Играна: 1745

В момента: 0


Футболни защитници

h2o_Rikki

Описание

Превърнете се в най-добрият защитник на всички времена. Спрете атаката на опонентите си и подайте топката на съотборниците си. Отбележете най-много точки.

Играна: 3953

В момента: 0


Супербайк джунгла

vankizzle

Описание

Невероятна игра, която се развива в сърцето на джунглата. Ще видите много едри животни покрай, които ще минете, докато приключите 10-те нива.

Играна: 3950

В момента: 0


Водно състезание

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се впуснете в едно шеметно състезание с мощни моторни лодки. Дайте всичко от себе си и завършете на първо място във всяко едно състезание, за да спечелите големия трофей.

Играна: 3945

В момента: 0


Футболна тренировка

1nikito_sss

Описание

Практиката довежда до резултати. Точно преди световното се нуждаете от активни тренировки, за да победите. Целта е да задържите топката възможно най-дълго.

Играна: 2540

В момента: 0


Малката ракета

vankizzle

Описание

Поемете управлението над малката ракета и я преведете успешно през небесният тунел. Внимавайте да не се разбиете в стените му. Когато не подавате команда за направлението, ракетата започва да дрифти. Направете колкото се може повече точки по този начин. Той приключва в момента, когато натиснете някой от бутоните. Колкото повече време продължи даден дрифт - толкова повече точки ще получите от него

Играна: 315

В момента: 0


Първа Предишна 1703 1704 1705 1706 1707 1708 1709 1710 1711 Следваща Последна

22179 - 22191 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!