Потребителски | НовиНови игри


Бокс

vankizzle

Описание

Спечели боксовият мач срещу противника си. Удари го в една от показаните зони.

Играна: 1417

В момента: 0


Билярд

vladislav_haralampiev

Описание

В тази игра вашата задача е да вкарате всичките топки в дупките преди да изтече времето. Ако вкарате бялата или черната преди да сте вкарали всичко останали губите. Всяка вкарана топка ви носи бонус време.

Играна: 40197

В момента: 0


Футболна купа

vankizzle

Описание

Няколко минути преди съдията да е свирил край на мача изпълни пряк свободен удар. Прецени под какъв ъгъл, с каква сила и в каква посока да удариш топката, за да вкараш победния гол.

Играна: 903

В момента: 0


Шофьорът дух

vankizzle

Описание

Целта ви е да достигнете Мексико, изминавайки 42 мили, без да ви хванат полицаите. Внимавайте да не разрушите колата си, защото това ще сложи края на преследването. Колкото повече адреналин имате - толкова по-добро ускорение ще имате. Събирайте пари, използвайте различни възможности за подобрения и измъкване от полицията, за да постигнете целта си.

Играна: 1418

В момента: 0


Турбо

vankizzle

Описание

Кой има най-силен дух и най-голямо желание за победа. Ако смятате, че може да се качите на мотора и да потеглите. Тогава участвайте в това състезание.

Играна: 6027

В момента: 0


Футбол в първа лига

Zver

Описание

За любителите на Футбола. Това е класическата игра "Джага", но във вариант за PC. Изберете си отбор и победете в първенството.

Играна: 17481

В момента: 0


Футболно първенство

bankera

Описание

Футболисти и привърженици на футбола, ето игра за вас. Изберете си отбор, вкарвайте голове и радвайте феновете си. Внимавайте, защото въднъж ако загубите се връщате отначало.

Играна: 40572

В момента: 0


Смъртно наказание

vankizzle

Описание

Дойде момента да сритате няколко зомбита. Играйте срещу тях, като всеки удар с топката ще бъде почти смъртоносен. Не им позволявайте да стигнат до вас.

Играна: 9899

В момента: 0


Странично подаване

vankizzle

Описание

Колективната игра в американският футбол е най-важното нещо. Предприемете атака, заедно с останалите нападатели и се опитайте да преодолеете защитниците на противника и да отбележете гол.

Играна: 1834

В момента: 0


Рисково шофиране 5

vankizzle

Описание

Впуснете се в шеметно състезание, в което риска и удоволствието са пряко свързани. Изпълнявайте каскадите, който ви възлага играта като внимавате да не се разбиете някъде. Събирайте всичко полезно по пътя, за да получите повече точки.

Играна: 2134

В момента: 0


Уличен моторист

vankizzle

Описание

Впуснете се в среднощни приключение с мотора си. Преминете през различни препятствия и се опитайте да съберете колкото се може повече бонуси, за да спечелите повече точки.

Играна: 504

В момента: 0


РС коли

booboo_pro

Описание

Ами ти си една кола и трябва като се придвижваш чрез стрелките да вземеш това топче, в какъвто цвят е и колата ти.

Играна: 6039

В момента: 0


Първа Предишна 1666 1667 1668 1669 1670 1671 1672 1673 1674 Следваща Последна

21698 - 21710 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!