Потребителски | НовиНови игри


Евро 2012 престрелка

vankizzle

Описание

На това европейско първенство дузпите са изключително модерно явление. Тази игра ви позволява да се почуствате част от първенството като изпълните и пазите на множество дузпи. Изберете любимия си отбор и го направете шампион.

Играна: 3394

В момента: 0


Джъмпорама

vankizzle

Описание

Жокеите трябва да се съобразяват с много неща по време на състезание. Подберете правилната скорост, за да преминете чисто през препятствията.

Играна: 569

В момента: 0


Мощен билярд 2

vankizzle

Описание

Опитайте се да вкарате всички топки по джобовете с възможно най-малко удари.

Играна: 3962

В момента: 0


Редникът моторист

vankizzle

Описание

Помогнете на редникът да премине през бойното поле с мотора си, събирайки възможно най-много точки. Не сте ограничени от времето, за това се опитайте да направите възможно най-много каскадьорски номера.

Играна: 565

В момента: 0


Състезание между роботи

hitplayer

Описание

Изберете робот с който да се състезавате в една невероятна космическа надпревара. Печелете на различните писти, за да подобрявате робота си.

Играна: 7808

В момента: 0


Футболни защитници

h2o_Rikki

Описание

Превърнете се в най-добрият защитник на всички времена. Спрете атаката на опонентите си и подайте топката на съотборниците си. Отбележете най-много точки.

Играна: 3953

В момента: 0


Футболни тренировки

vankizzle

Описание

Футболистите трябва да тренират наказателни удари. Помогнете им да го направят като определят силата и посоката на изстрелите. Някои трябва да бъдат директно във вратата, при други да се подаде на съотборник. Има всякакви препятствия, които трябва да преодолеете.

Играна: 2652

В момента: 0


Дузпи

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на едричкия футболист да отбележи голове от всяка една позиция, независимо от защитата. С колкото по-малко изстрела отбележите всеки гол, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2651

В момента: 0


Супербайк джунгла

vankizzle

Описание

Невероятна игра, която се развива в сърцето на джунглата. Ще видите много едри животни покрай, които ще минете, докато приключите 10-те нива.

Играна: 3950

В момента: 0


Градски фрийрън

vankizzle

Описание

Покажете уменията си по фрийрън от Лондон, през блестящите небостъргачи на Рио де Жанейро, в центъра на Ню Йорк и още шест големи града. Във всяко ниво има по пет, задължителни за преминаване, бутона поставени на места, предназначени да изпитат фрийрън умения ви на максимум. Може ли да се достигне до всички пет във всеки град преди да изтече времето? Освен тях съберете и останалите бонуси, за повече точки.

Играна: 1687

В момента: 0


Водно състезание

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се впуснете в едно шеметно състезание с мощни моторни лодки. Дайте всичко от себе си и завършете на първо място във всяко едно състезание, за да спечелите големия трофей.

Играна: 3945

В момента: 0


Куотърбек предизвикателство

vankizzle

Описание

Направете поне три паса до свой съотборник, за по-малко от 30 секунди. Ако, направите повече ще получите бонус точки.

Играна: 560

В момента: 0


Първа Предишна 1654 1655 1656 1657 1658 1659 1660 1661 1662 Следваща Последна

21542 - 21554 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!