Потребителски | НовиНови игри


Колоездачно състезание

vankizzle

Описание

Вие сте колоездач, който често ходи на състезания с какви ли не други същества. В тях може да залагате парите си. Колко средства ще можете да си докарате от този спорт?

Играна: 4955

В момента: 0


Баскетбол с уръдие

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да покажете отлични умения в баскетбола. За целта помислете внимателни, прицелете се точни и стреляйте без да пропуснете целта си. Колкото по-бързи се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 3210

В момента: 0


Лудия каскадьор

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да направите възможно най-откачената каскада. Забавлявайте се и се опитайте да изкарате възможно най-дълго време въртейки се и събирайки точки.

Играна: 1099

В момента: 0


Водно спускане

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да направите най-великото водно спускане. За целта засилете максимално, но същевременно избягвайте всички опасни предмети по пътя си.

Играна: 4955

В момента: 0


Гравитационен футбол ЕВРО 2012

vankizzle

Описание

Включете се в Европейското първенство не само като зрители. Изберете любимия си отбор и го направете шампион. За целта похващайте топката като използвате гравитационното поле на вашия играч. Когато я освобождавате се старайте тя да е насочена възможно най-правилно.

Играна: 2247

В момента: 0


Мини голф 99 дупки

sw3e7y_bear

Описание

Насладете се на една приятна мини-голф игра. Изберете своя играч и се опитайте да вкарате топката в съответната дупка.

Играна: 4954

В момента: 0


Марио и пилотските каскади

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Супер Марио да изпълни своите пилотски каскади. За целта трябва да му помогнете да премине със своя самолет през шарените обръчи, без да изпуска никой от тях. Колкото по-бързи и точни сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1107

В момента: 0


Дивашка война

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да победите противника си в мисловен двубой. За целта няма да играете шах или табла, а ново тяхно подобие. Преместете войниците си на правилното място, като избутате или унищожите противника.

Играна: 1110

В момента: 0


Сърф

mitko95

Описание

Това е една игра за любителите на сърфа. Карайте и гледайте да не паднете.

Играна: 1111

В момента: 0


Дино баскет

gabriel_sulis

Описание

Изберете си динозавърче и го наревете истински шампион по баскетбол. За целта трябва да отбелязвате колкото се може повече точки от всяко възможна позиция. Не оставяйте шанс на опонентите си.

Играна: 2977

В момента: 0


Диноолимпиада

vankizzle

Описание

Изберете в коя от трите дисциплини на диноолимпийските игри желаете да се включите и се опитайте да направите най-доброто постижение в нея и победите съперниците си. Налични са състезание в разбиване на камъни, хвърляне на гюле и стрелба по глинени чинии.

Играна: 1112

В момента: 0


Първа Предишна 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 Следваща Последна

20996 - 21008 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!