Потребителски | НовиНови игри


Инспектор по поничките

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички понички и да унищожите тяхната верига. За целта използвайте предоставеното ви оръдие за понички и ги събирайте по три или повече от цвят.

Играна: 3097

В момента: 0


Озадачаваща война

vankizzle

Описание

Победете в честна битка противника си. Единственото условие е да комбинирате по трима войниците си от един и същ ранг.

Играна: 1067

В момента: 0


Оръдие за мехурчета

klasata

Описание

Опитайте се да направите колкото се може повече точки, пукайки изстреляните от вас разноцветни мехурчета. За целта трябва да се ударят в други, които им съответстват по цвят, толкова пъти, колкото е изписано върху тях.

Играна: 3097

В момента: 0


Училището свърши открийте разликите

vankizzle

Описание

Дългоочакваната ваканция вече започна и сега е време за забавления. Помогнете на малкото момиченце да открие разликите в картинките пред нея. Опитайте се да го направите, като ползвате възможно най-малко подсказки. Всяко грешно кликване ще ви отнеме по 5 точки. Открита разлика ще ви носи 20.

Играна: 3098

В момента: 0


Мечтаният ден

nihilisto

Описание

Подгответе се за мечтаният ден! Изберете своята история и нека подготовката започне. Намерете всички предмети, които ще ви трябват.

Играна: 2627

В момента: 0


Подводни съвпадения

vankizzle

Описание

Свържете двойките еднакви плочки с изображения на подводни обитатели, когато може да бъде направена връзка между тях без тя да има повече от два ъгъла и плочка с друго между тях. Грешните опити ще ви отнемат точки. Направете го преди времето на нивото да изтече.

Играна: 12006

В момента: 0


Кухня разлики

1nikito_sss

Описание

Разгледайте двете кухни и се опитайте да намерите разликите между тях. Имате право на три неуспешни опита в противен случай играта свършва.

Играна: 3104

В момента: 0


Прилики

vankizzle

Описание

Намерете три или повече животни, които да са едни и същи. Продължавате напред, след като съберете достатъчен брой еднакви животни.

Играна: 3106

В момента: 0


Страната на динозаврите

vankizzle

Описание

Това е праисторическо приключение из земите на динозаври. Насладете се на този пъзел и групирайте древните сечива по 3 и повече.

Играна: 12059

В момента: 0


Направи маймунката щастлива

gabriel_sulis

Описание


Можете ли да направите сладката маймунка щастлива? Като изпробвате различни комбинации от действия, решете пъзела и върнете усмивката върху лицето на маймунката.

Играна: 12066

В момента: 0


Скрити обекти в къщата

nihilisto

Описание

В къщата е голяма бъркотия. Опитай се да подредиш малко, по-малко като намериш предмети, които се търсят, преди времето ти да изтече.

Играна: 12086

В момента: 0


Судоку

monk1900

Описание

Подредете цифрите от 1 до 9 в квадратите така, че във всеки от тях, както и в колоните или редовете да няма повтарящи се. Изберете цифрата от помощния квадрат и посочете къде да бъде разположена тя.

Играна: 2623

В момента: 0


Убий Вампир

vankizzle

Описание

За да убиете вампирите разполагате с едно от оръжията за вампири а това е именно чесънът. Придвижете го така с помощта на обозначените за целта стрелки, че да унищожите всички вампири.

Играна: 1269

В момента: 0


Първа Предишна 1571 1572 1573 1574 1575 1576 1577 1578 1579 Следваща Последна

20463 - 20475 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!