Потребителски | НовиНови игри


Бонбонен свят

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете възможно най-много бонбони. За целта трябва да ги събирате по две или повече от цвят, като ги свързвате във вериги. Бъдете максимално бързи, защото свободното пространство е ограничено.

Играна: 4663

В момента: 0


Лица

elitooo666

Описание

В тази игра трябва да събирате по три или повече еднаквите лица. За целта можете да сменяте местата на две съседни лица.

Играна: 3520

В момента: 0


Подводен свят

gabriel_sulis

Описание


В тази игра задачата ви е да намерите поредица от предмети, загубени в подводния свят. За целта трябва да сте много наблюдателни и да следите всяка подробност. Бъдете максимално бързи, защото времето си тече.

Играна: 4667

В момента: 0


Спонджбоб желе 3

vankizzle

Описание

Спонджбоб и неговия приятел Патрик се нуждаят от малко помощ. Ако искате да им помогнете, тогава ще трябва да ги свалите от платформите върху, който са попаднали. За целта помислете внимателно и открийте правилната поредица на действие.

Играна: 4669

В момента: 0


Ами, Судоку

vankizzle

Описание

Използвайте мислене и логика за да играете тази игра!

Играна: 3602

В момента: 0


Прибери ме вкъщи

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да приберете синьото блокче вкъщи. За целта то трябва да стигне до вратата намираща се във всяко едно ниво на играта. С колкото по-малко движения се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 785

В момента: 0


Безкраен пъзел

vankizzle

Описание

Може и да не стигнете до края на този пъзел, но спокойно може да се забавлявате. Задачата ви е да премахвате еднаквите формички с непосредствен контакт помежду си. След всеки клик се прибавят още няколко цветни фигурки.

Играна: 4677

В момента: 0


Скрити пчели

vankizzle

Описание

Използвайте лупата, за да се разходите из картината и да откриете, тайното скривалище на малките пчели. Очакват ви 10 животинки.

Играна: 4679

В момента: 0


Козела срещу вълка

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на козела да победи вълка в едно много стара игра. Задачата ви е да поставите пет от своите лица на дъската в права непрекъсната линия, като тя може да е вертикална, хоризонтална или наклонена.

Играна: 4681

В момента: 0


Желирани блокове

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да премахвате желираните блокове от еднакъв цвят и с непосредствен контакт помежду си. За да завършите всяко ниво трябва да сте унищожили определен процент кубчета. Внимавайте да не останат твърде много единични блокове в края на нивото.

Играна: 4682

В момента: 0


Едноцветни кубчета

vankizzle

Описание

Унищожи всички блокове, като щракнете върху групи от едни и същи цветове. Постигнете възможно най-висок резултат.

Играна: 4688

В момента: 0


Тест за умения 2

vankizzle

Описание

Тази игра ще тества вашите реакции, възможността ви да проследявате движението на множество обекти и други ваши способности. Преминете всяко едно от упражненията и вижте резултата си.

Играна: 783

В момента: 0


Първа Предишна 1502 1503 1504 1505 1506 1507 1508 1509 1510 Следваща Последна

19566 - 19578 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!