Потребителски | НовиНови игри


Яростните птици - съвпадения

vankizzle

Описание

Комбинирайте по три или повече от еднаквите по вид яростни птици, за да получите точки. След определен брой от тях ще преминете в следващото ниво. Достигнете го преди времето да изтече.

Играна: 10279

В момента: 0


Свързване на роботи

vankizzle

Описание

Основната цел на играта е да свържете роботите във верига, за да вземете от енергия им. Те имат различен брой ръце с различно разположение. Някои от тях са развалени, но все още имат достатъчно енергия в батериите си. Свържете 5 или повече робота, за да имате достатъчно енергия. Колкото повече - толкова повече точки ще получите. Има различни видове бонуси. Някои от тях крият роботи, други могат да ги унищожат и да ви попречат така.

Играна: 1542

В момента: 0


Магия

vankizzle

Описание

Опитайте се да разбиете всички шестоъгълници. За целта изстрелвайте фигури, така че да се получават групи от по 3 и повече от един цвят.

Играна: 4062

В момента: 0


Вини балони

vankizzle

Описание

Ето, как провеждат своите тренировки Вини и Шорти, за да са винаги във форма. Помогни им да изчистят екрана като групират предметите по 3 от вид.

Играна: 8463

В момента: 0


Близнаци

nihilisto

Описание

Премахнете всички топчета от екрана като ги свързвате с линия. Целта е да се съединят две топчета от едни и същ цвят.

Играна: 10284

В момента: 0


Кубчетата на Санта

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички цветни кубчета. За целта трябва да ги събирате по две или повече от цвят. Внимавайте да не останат самотни бройки, защото се натрупват за следващото ниво и не забравяйте да използвате бонусите.

Играна: 4060

В момента: 0


Три линии

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите цифри и букви заедно. За целта трябва да ги маркирате последователно. За да премахнете два еднакви символа, пътят между тях не трябва да е с повече от два завоя.

Играна: 1545

В момента: 0


Селенит

vankizzle

Описание

Направете комбинация от 2 по 2 квадрата от един и същ цвят. За да постигнете по-висок резултат подредете блокчетата преди да са станали червени.

Играна: 1545

В момента: 0


Водна надпревара

vankizzle

Описание

Още един интересен пъзел за подреждане. Целта в него е да подредите три или повече еднакви елемента в хоризонтала или вертикала. Предоставят ви се различни бонуси и не забравяйте за времето, което напредва.

Играна: 4055

В момента: 0


Разделни епруветки

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате различните цветни топки по епруветките. Целта ви е да ги сортирате по три еднакви топки една върху друга. Бъдете внимателни и не позволявайте на топките да стигнат до върха на епруветките.

Играна: 1547

В момента: 0


Те откраднаха слънцето

vankizzle

Описание

След като някой открадне слънцето ви, какво друго може да направите, освен да си го върнете. Преборете се със създанията на мрака и не позволявайте да ви победят. Бъдете внимателни и събирайте всички звездички.

Играна: 1548

В момента: 0


Силно момиче

nihilisto

Описание

Помогнете на момичето да събере плодовете и зеленчуците. Пазете се от падащите бомби!

Играна: 404

В момента: 0


Първа Предишна 1494 1495 1496 1497 1498 1499 1500 1501 1502 Следваща Последна

19462 - 19474 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!