Потребителски | НовиНови игри


Обединяване

vankizzle

Описание

Изберете триъгълника, чрез който се образува показаното обединение.

Играна: 1742

В момента: 0


Намери нещата в офиса

nihilisto

Описание

Внимателно огледай целият офис и се опитай да намериш всички скрити неща. За някои се изисква доста голяма наблюдателност.

Играна: 5280

В момента: 0


Супер Сники на път за Вашингтон

vankizzle

Описание

Помогнете на Сники да открие всички скрити обекти по време на обиколката му във Вашингтон. Можете да си помагате с лупата по всяко време. Намерите ли всички тях, ще преминете към следващото ниво. Всяко грешно кликване ще отнема 5 секунди от от времето ви. Опитайте се да преминете всички нива за възможно най-малко време и поставите нов рекорд.

Играна: 4011

В момента: 0


Зума кенгуру

vankizzle

Описание

Помогнете на кенгуруто в изстрелването на разноцветни топки по нишката от такива. Опитвайте се да направите комбинации от три или повече еднакви по цвят - за да ги премахнете. Не позволявайте на нишката от топки да достигне края на пътя си.

Играна: 29752

В момента: 0


Печене на бисквити

vankizzle

Описание

Задачата ви е да изпечете колкото се може повече бисквити. За целта премахвайте добре опечените, преди да са загорели и не стават за продажба. Подредете бисквитите в тавата. С течение на времето изпичането им и времето за което ще изгарят ще се ускори. Опитайте се да запомните в каква последователност са се приготвили, за да не изпуснете някоя.

Играна: 3369

В момента: 0


Бобот

vankizzle

Описание

Поставете дървените трупчета на такива места, че количката да може да достигне до черната дупка.

Играна: 600

В момента: 0


Полов живот

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да стигнете първи до яйцеклетката. За целта ще трябва да сте изключително ловки и бързи. Прегледайте много на бързо нивото и не позволявайте на някой противник да ви изпревари.

Играна: 3786

В момента: 0


Жив пъзел

vankizzle

Описание

Всички знаем как се редят пъзели. Съпоставят се частите на картинка, която не се движи. Сега може да се опитате да подредите поредица от живо пъзли, който се движат постоянно.

Играна: 978

В момента: 0


Нападение с балони

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на балоните да се отърват от всички чудовища. За целта трябва да пукате балоните на правилни места, за да освобождават товара си толчно там където трябва.

Играна: 1283

В момента: 0


Изчезналата гъба

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на гъбите да се съберат. За целта трябва да ги маркирате поп три или повече еднакви с непосредствен контакт помежду си. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 29921

В момента: 0


Усмихнат пъзел 2

smileygamer

Описание

Целта на играта е да събирате по три или повече еднакви по вид усмихнати човечета. Можете да местите целите редове и колони в ляво, дясно, нагоре или надолу.

Играна: 13077

В момента: 0


Лудият килим

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да сглобите един готин килим, като следвате инструкциите на играта. В лявото малко прозорче ви е показани коя част от килима трябва да намерите. Вашата задача е да откриете и подредите три или повече от тази шарка във вертикална или хоризонтална линия.

Играна: 2550

В момента: 0


Смешни тролчета

nihilisto

Описание

Забавна игра в която малките тролчета трябва да нахранят гладното растение. За да го направят трябва да ги групирате по цветове.

Играна: 5288

В момента: 0


Първа Предишна 1482 1483 1484 1485 1486 1487 1488 1489 1490 Следваща Последна

19306 - 19318 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!