Потребителски | НовиНови игри


Хелоуин пъзел

smileygamer

Описание

В тази игра задачата ви е да премахвате хелоуинските предмети от пъзела. За целта те трябва да са по три или повече еднакви с непосредствен контакт помежду си. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 6198

В момента: 0


Четириъгълно

vankizzle

Описание

Използвайки космическият кораб, вземете някоя от енергийните сфери от четирите места и ги обединете с топките от съответният цвят, намиращи се в средата на полето. Така те ще изчезнат, а вашата цел е да премахнете всички в рамките на времето, с което разполагате. След всяко ниво ще можете да правите подобрения.

Играна: 6204

В момента: 0


Уинк клуб пъзел

vankizzle

Описание

Момичетата от Уинкс клуб се завръщат, още по-зашеметяващи. Поставете парченцата по местата им, за да се убедите сами.

Играна: 2769

В момента: 0


Алхимик

nihilisto

Описание

Нуждаем се от теб, за да открием вярната формула на златото. Приготвили сме ти няколко тестови формули, които ще видиш горе на екрана. Събирай в посочения ред скъпоценни камъни.

Играна: 6207

В момента: 0


Магьосника лъжец

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на лъжливия магьосник да приготви много отвари. За целта обаче ще му трябва съставки, който той трябва да извади от пъзела. Трябва да събирате всяка еднаква съставка по три или повече във вертикални или хоризонтални линии.

Играна: 6208

В момента: 0


Съчетание от елементи

vankizzle

Описание

Разкрийте тайните на древните елементи. Опитайте се да изчистите екрана от каменните блокчета като ги премахвате по групи.

Играна: 6213

В момента: 0


Водни балончета

gabriel_sulis

Описание

Помогнете на водния дух да събере възможно най-голямо количество от животворната течност. За целта пукайте водните балончета, за да освободите водата в тях. Събирайте еднаквите цветове балончета по три или повече с непосредствен контакт помежду си.

Играна: 6215

В момента: 0


Орнамент ключ

vankizzle

Описание

Използвайте орнаментите, които са дадени, за да отключите порталите на древните маи и египтяни. Разкрийте техните тайни.

Играна: 6216

В момента: 0


Пепси хандбал

vankizzle

Описание

Опитайте се да всички топки, които са от един цвят по 3. За да може да се елиминират. Не допускайте да стигнат до върха на екрана.

Играна: 2769

В момента: 0


Мавзолея в Плевен

KRISI12

Описание

Опитайте се да подредите парченцата на правилните места, за да получите православния параклис музей "Свети Георги Победоносец".

Играна: 2763

В момента: 0


В котелното

vankizzle

Описание

В котелното помещение на сградата се е случило нещо странно! Свържете правилно тръбите, за да може парата навреме да се освободи.

Играна: 6239

В момента: 0


Морски Пъзел

Masaba

Описание

Подредете предметите по 3 и съберете повече точки.

Играна: 36060

В момента: 0


Перфектната двойка

vankizzle

Описание

Помогнете на младата двойка прасета да се съберат. За целта трябва да измислите правилната поредица на действие, за да изпълните мисията. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 1488

В момента: 0


Първа Предишна 1471 1472 1473 1474 1475 1476 1477 1478 1479 Следваща Последна

19163 - 19175 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!