Потребителски | НовиНови игри


Крисловица

1nikito_sss

Описание

Кликнете върху някоя от буквите, за да разберете антонима на коя дума се търси. Разместете маркираните букви, за да получите думите.

Играна: 3419

В момента: 0


Геолози на лов за скъпоценни камъни

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички кафяви плочки, за да освободите диаманта. За целта трябва да минавате по тях, като контролирате диаманта. Внимавайте да не остане някоя плочка и не забравяйте да използвате бонусите.

Играна: 3424

В момента: 0


Висока кула 2

vankizzle

Описание

Използвайте всички елементи, които са ви дадени, за да направите възможно най-високата кула. За да продължите напред, трябва да се задържи в равновесие за няколко секунди.

Играна: 3425

В момента: 0


Сортиране на отпадъци

vankizzle

Описание

Целта ви е да направите така, че част от отпадъците да отидат в правилните контейнери. За целта можете да премахвате част от останалите или да използвате бутона за разклащане, така че да си променят с малко положението. Колкото повече от ненужните отпадъци останат след като нужните са отишли в контейнерите им - толкова повече точки ще получите.

Играна: 3426

В момента: 0


Събери плодовете

vankizzle

Описание

Съберете всички плодове! Започнете от този, който е показан на картинката и съберете всички от същия вид и продължете с останалите плодове.

Играна: 3428

В момента: 0


Златната топка

vankizzle

Описание

Помогнете на "Златната топка" да се измъкне от лабиринта пълен с препятствия. Не забравяйте да събирате различни бонуси.

Играна: 3430

В момента: 0


Супер блокчета

vankizzle

Описание

Преместете блокчетата по такъв начин, че тези които са от един и същ цвят да застанат едно до друго и да се елиминират.

Играна: 3431

В момента: 0


Плюшени котенца

ViLianDo

Описание

Обичате ли котенца? Свържете всички еднакви двойки плюшени котенца. За да ги комбинирате, връзката не трябва да прави повече от два завоя. Опитайте се да свържете всички за възможно най-малко време, за да получите повече точки. Използването на бутона за помощ ще намалява от тях.

Играна: 3432

В момента: 0


Монетите на кенгуруто

rzn1986

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете възможно най-много цветя, за да спечелите повече злато и точки. За целта трябва да сте максимално бързи и да ги премахвате по три или повече от вид по редове и диагонали.

Играна: 3438

В момента: 0


Маджонг судоку

vankizzle

Описание

Игра, която е комбинация от маджонг и судоку. Подредете плочките по правилата на судоку. Във всеки ред или колона не трябва да се повтарят плочки.

Играна: 3443

В момента: 0


Стреляй по Нло

vankizzle

Описание

Цяла армия от летящи чинии се е насочила към Земята. За да ги унищожиш трябва да ги групираш по четири от един и същ цвят.

Играна: 3446

В момента: 0


Хелоуин тикви

nihilisto

Описание

Добре позната игра но вместо балони тук са тикви с маски за Хелоуин. Участвайте и вие като изстрелвате тикчи и ги подреждате по 3.

Играна: 3447

В момента: 0


Първа Предишна 1450 1451 1452 1453 1454 1455 1456 1457 1458 Следваща Последна

18890 - 18902 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!