Потребителски | НовиНови игри


Нао от Шанхай

nihilisto

Описание

Тази година е най-популярният Шанхайски турнир. Нео трябва да бъде номер едно. Помогни му да премине през всички етапи като намери еднаквите плочки.

Играна: 2995

В момента: 0


Ядосаните пилета маджонг

vankizzle

Описание

Събирайте еднаквите плочки на ядосани пилета по двойки. Бъдете внимателни и знайте, че за да премахнете една плочка тя не трябва да е притисната от други две плочки в срещуположни посоки. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 18530

В момента: 0


Крис маджонг 3

vankizzle

Описание

Помогнете на Крис да подреди своя маджонг пъзел. За целта събирайте еднаквите плочки по двойки еднакви. За да съберете две плочки успешно най-прекия път между тях не трябва да има повече от 2 завоя. Премахнете всички плочки, за да преминете нивото.

Играна: 150934

В момента: 0


Маджонг на времето

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да събирате еднаквите плочки по двойки. Колкото по-бързи сте , толкова повече точки ще получите. Ако се затруднявате може да използвате бутончето "Hint", като жокер.

Играна: 9064

В момента: 0


Нефритен маджонг

vankizzle

Описание

Комбинирайте двойките еднакви плочки, за да ги елиминирате. Разчистете цялото поле. Направете го за възможно най-малко време, за да вземете повече точки

Играна: 31324

В момента: 0


Маджонг Големият брат

nihilisto

Описание

Игра от поредицата. Маджонг е игра, която произлиза от Китай. Целта е да се изчистят всички плочки от полето. Намерете еднаквите камъни, които не са свързани с други.

Играна: 7603

В момента: 0


Маджонг

vankizzle

Описание

Великолепна маджонг игра! Разрушете кулата като намерите плочки на които са изобразени едни и същи символи. Може да избирате само плочка, която не е затисната от други.

Играна: 31454

В момента: 0


Ин янг маджонг

vladislav_haralampiev

Описание


В тази игра вашата задача е да подредите поредица от сложни маджонг игри. За целта трябва да намерите противоположния знак на всяка карта, за да ги премахнете. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 35309

В момента: 0


Световно първенство по маджонг

vankizzle

Описание


Печелили ли сте маджонг състезание. Сега имате тази възможност. Съберете всички двойки предмети за възможно най-краткото време. Внимавайте да не се объркате, защото напрежението е голямо.

Играна: 17297

В момента: 0


Математически маджонг

houscheto

Описание


В тази приятна и разтоварваща игра, трябва да кликате на маджонг плочките като ги комбинирате по две с еднаква стойност - или с други думи казано - можете да отстраните плочки с еднаква стойност. Например 31 и 15+16. При всяко минато ниво без да използвате жокери, получавате бонус точки. Узнайте и останалите възможности на играта, като напредвате нагоре в нивата. Успех!

Играна: 43816

В момента: 0


Маджонг Учителя Оуен

nihilisto

Описание

Продължението на поредицата маджонг-игра "Учителя Оуен". Намерете и унищожете плочките с едни и същи символи на тях.

Играна: 2328

В момента: 0


Щастлив маджонг

vankizzle

Описание

Класическа маджонг игра! Правилата са ясни, опитайте се да намерите другарчето близнак на всяка плочка и да елиминирате кулата.

Играна: 16067

В момента: 0


Първа Предишна 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 Следваща Последна

17772 - 17784 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!