Потребителски | НовиНови игри


Смешна бална нощ

h2o_Rikki

Описание

Всички чакат с нетърпение балната нощ! Но, какво ще стане, ако осуетите плановете за прекрасна бална вечер? Забвалявайте се докато правите номера на двойките.

Играна: 8403

В момента: 0


Светещ робот 2

vankizzle

Описание

Направете път от плочките и заведете робота до показаното място.

Играна: 340

В момента: 0


Жабчета

neredovniq

Описание

За тези, които обичат главоблъсканици! Целта на играта е да елиминирате всички жаби, като всяка жаба може да прескача само по една жаба.

Играна: 8405

В момента: 0


Ин среща Ян

vankizzle

Описание

Помогни на Ин и Ян да се срещнат като премахваш пречките между тях. Всяко движение е подчинено на физичните закони и твоята задача е да предвидиш последователността на премахване на елементите.

Играна: 8429

В момента: 0


40 бягства

vankizzle

Описание

Мислите ли, че ще успеете да избягате? А какво ще кажете за 40 бягства. Опитайте се да откриете логиката на всяко едно ниво, за да успеете да си отворите вратата и да продължите към следващите препятствия.

Играна: 8441

В момента: 0


Бягство от къщата на духовете

nihilisto

Описание

Страхотна игра с мистична атмосфера. Избягай от къщата пълна с духове, странни привидения и звуци от които да настръхнеш.

Играна: 8450

В момента: 0


Забавния Да Винчи

vankizzle

Описание

Помогнете на Леонардо да конфигурира така системата си от оръдия и предмети, че всички изстреляни гюлета да попадат в урната.

Играна: 8452

В момента: 0


Златото на Ацтеките

vankizzle

Описание

Съберете цялото злато скрито преди стотици години от великия народ на Ацтеките. За целта обаче трябва да решите математическите задача, поставени като трудност от Ацтеките. Трябва да цъкнете така златото, че да получите числото 9, но винаги имате стартово число, с което трябва да се съобразявате.

Играна: 8457

В момента: 0


Час пик

thelioness

Описание

Преценете как трябва да преместите паркиралите коли, така, че да изкарате жълтата кола. Намерете най-краткият път, за да се измъкнете от различните ситуации.

Играна: 8469

В момента: 0


Луди кутии

vankizzle

Описание

Помогнете на нашият приятел да премести всички кутии на точно определените затова места. Внимавайте да не заклещите някоя от кутиите.

Играна: 8497

В момента: 0


Мистичната градина

vankizzle

Описание

Добре дошли в Мистичната градина! Това място е създадено от могъщ магьосник много отдавна и не е посещавано в продължение на години. Чувствайте се свободни да се разхождате навсякъде, но ако искате да си тръгне, можете да излезете само през вратата в дясно, но ще ви е доста трудно. Това е така, защото сте прекалено голям и имате нужда от отвара, за се смалите достатъчно. Опитайте се да разберете рецептата и избягате от мистичната градина!

Играна: 8558

В момента: 0


5 главоблъсканици

vankizzle

Описание

Направете колкото можете повече точки на всяка от петте главоблъсканици, които тази игра ви предлага. Всяка от тях има по три нива на трудност. Налични са "Смяна на фигурите", "Кутия с пулове", "Бягството на топките", "Магически квадрат" и ""Отвори ключалката"

Играна: 8567

В момента: 0


Първа Предишна 1331 1332 1333 1334 1335 1336 1337 1338 1339 Следваща Последна

17343 - 17355 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!