Потребителски | НовиНови игри


Свържи квадратите

nihilisto

Описание

Намери начин да свържеш всички квадрати.

Играна: 1698

В момента: 0


Приключение в скрития свят 2

vankizzle

Описание

Скрития таен свят очаква своя откривате. Влезте в играта и открийте всички търсени предмети за възможно най-кратък период от време. Преди да цъкнете, за да премахнете някой търсен предмет се уверете, че той е точно там където мислите, защото всяко погрешно кликване ви отнема по 5 секунди от оставащото време.

Играна: 7278

В момента: 0


Подреди числата

vilyooo

Описание

Опитайте се да подредите числата в последователност от 1 до 15. За целта използвайте празното пространство, за да сменяте местата на квадратите с числата.

Играна: 7295

В момента: 0


Van Jellies

bark4o

Описание

Балансирайте дъската, като пускате от двете и страни различни по големина желета. Играе се с мишката.

Играна: 7296

В момента: 0


Диамантените топчета

Riceto

Описание

Игра с топчета подобна на билярд.

Играна: 7298

В момента: 0


Логически ход

vankizzle

Описание

Изпитайте интелигентността си и решете серията пъзели, без чужда помощ. Всяко ниво представлява различен пъзел с различна цел. Целта на всеки един от тях е изписана в нивото.

Играна: 7315

В момента: 0


Събери чрез разделяне

vankizzle

Описание

Помогнете на жълтото кълбо или кубче, да достигне до изхода. За целта можете да режете някои от предметите - например дървените греди или кабелите, но не и металните греди и тухлените стени. Опитайте се да преминете нивото с възможно най-малко срязвания.

Играна: 7335

В момента: 0


Яйца в небето

vankizzle

Описание

В тази игра трябва да се отървете от възможно най-голямо количество от летящите яйца. За целта проследете траекториите им и намерете най-подходящото място за поставяне на препятствие, в което яйцата се чупят.

Играна: 599

В момента: 0


Бъда танграм

vankizzle

Описание

Танграм е китайска логическа игра, в която разполагате със седем различни по форма и размери плочки. Вашата задача е да използвате всички плочки, за да сглобите картинката, която виждате в горната, лява част на екрана. С бутона "Solution" може да видите къде се поставя всяка една плочка.

Играна: 599

В момента: 0


Малката овца

vankizzle

Описание

Помогнете на малката овца да достигне флагчето, като и ушиете платформи и прегради, които да не позволят да излезе от очертанията на игралното поле и премине препятствията.

Играна: 599

В момента: 0


Гравитационното момче допълнителни нива

vankizzle

Описание

Преминете през нивата, като се доберете до портала, променяйки посоката на гравитацията. Съберете всички монети в тях, за да отворите изхода. Пазете се от острите стени и чудовищата. Можете са активирате промяна на посоката на света, докато сте във въздуха.

Играна: 598

В момента: 0


Първа Предишна 1301 1302 1303 1304 1305 1306 1307 1308 1309 Следваща Последна

16953 - 16965 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!