Потребителски | НовиНови игри


Операция на ръка 2

vankizzle

Описание

Ще се справите ли със сложната операция, предизвикана от неприятно счупване на кост в ръката. Преминете обучение от главната сестра преди опитате сами.

Играна: 30935

В момента: 0


Излезте от цирка

adrian98

Описание

Опитайте се да излезете от цирка, като направите правилната последователност от действия.

Играна: 7884

В момента: 0


Летяща топка

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да преместите топчето до финалната платформа. За целта трябва да премествате компонентите на всяко ниво, така че да изпълните всички условия на нивото и да стигнете до финала.

Играна: 1298

В момента: 0


Глейзър

vankizzle

Описание

Целта ви е да премахнете всички червени и зелени елементи в нивата. Това може да стане от падане или ръчен удар. Червените се чупят само от падане, зелените и по двата начина. Използвайте различните опции, които играта ви дава - да ги разбивате, замразявате някои то тях, да добавяте нови, да спрете времето или разменяте места на елементите.

Играна: 542

В момента: 0


Зли астероиди 2

leiks

Описание

В тази игра трябва да унищожавате всички зли астероиди на всяко едно ниво от играта. За целта отклонявайте земната плазма към целите си, като използвате космическите обекти, който можете да контролирате.

Играна: 1296

В момента: 0


Марио НЛО

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на супер Марио да премахне всичките си врагове. За целта той трябва да достави бомба непосредствено до всеки един от тях. С колкото по-малко бомби се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2359

В момента: 0


Момичето фермер

gabriel_sulis

Описание

Помогнете на момичето фермер да премине през всички нива на играта. За целта трябва да я преведете до вратата на всяко едно ниво. Единственото, което може да правите е да намалите или увеличите размерите на предметите и момичето.

Играна: 2402

В момента: 0


Миньори

vankizzle

Описание

Дайте указания за действия на миньорите, за да измъкнат на повърхността блокчето с ценна руда. Местете ги, показвайте на къде и колко да копаят или бутат, за да закарат блока до асансьора.

Играна: 7867

В момента: 0


Водопади

vankizzle

Описание

Използвай стрелките, за да отклониш пътя на водата, така че да мине през съдовете и да ги напълни.

Играна: 543

В момента: 0


Водопроводчик

nihilisto

Описание

Първа част на поредицата "Plumber". Свържи тръбите правилно до крайната, за да потече водата където трябва. Играе се за време!

Играна: 7848

В момента: 0


Другата половина

vankizzle

Описание

След тежък ден решавате, че най-добре да легнете и поспите. Изведнъж се събуждате и се оказвате в непознато за вас място, където нищо не е наред. Ще успеете ли да преминете всички нива, за да излезете от този кошмар, където дори вашата сянка не ви следва както обичайно.

Играна: 545

В момента: 0


Под напрежение в офиса

bark4o

Описание

Ще бъдете подложени на истинско напрежение. Отговорете на въпросите и се опитайте да създадете най-доброто впечатление за себе си.

Играна: 31648

В момента: 0


Къртицата сапьор

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на къртицата сапьор да се спаси невредима от едно силно минирано поле. Разкарвайте плочките, като имате в предвид, че числото на нея ви показва броя на мините, който се намират в непосредствена близост до плочката.

Играна: 1290

В момента: 0


Първа Предишна 1294 1295 1296 1297 1298 1299 1300 1301 1302 Следваща Последна

16862 - 16874 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!