Потребителски | НовиНови игри


Пингвин преминаване

vankizzle

Описание

Поставете ледените блокчета във водата, за да може нашия приятел - пингвина да премине по тях и да стигне от другата страна.

Играна: 12575

В момента: 0


Свържете цветовете

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да свързвате цветните топки. За целта си изберете някой от кръговете за начало и след това го свързвайте последователно с останалите кръгчета носещи същия цвят. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще получите.

Играна: 3555

В момента: 0


Нека да светят 2

vankizzle

Описание

"Нека да светят 2" е логическа игра, в която трябва да измислите начин за светването на крушките. Единствения начин да направите това е да ги свържете с батерията, за целта използвайте топките, който са проводници. Поставете ги на правилни разстояние и те ще пренесат електричество от източника до консуматора.

Играна: 2059

В момента: 0


Луди бомби

vankizzle

Описание

В тази на пръв поглед ясна игра бомбите няма да бъдат изстреляни от оръдието. Вместо да разчитат на добре изчислена траектория, те ще поемат задачата по унищожението на зомбираните пирати в собствените си ръце. Ще успееш ли да преминеш през всичките нива.

Играна: 3558

В момента: 0


Изчезни преди взрива

nihilisto

Описание

Часовника тик-така! Имате 10 минути да решите всички загадки и да намерите начин да избягате. В противен случай бомбата ще избухне!

Играна: 12567

В момента: 0


Вълшебни блокове

vankizzle

Описание

Използвайте всичко научено до сега, за да поставите фигурите от един цвят, една до друга. Целта е да се елиминират всичките!

Играна: 2541

В момента: 0


Пътят към гнездото

vankizzle

Описание

Пътят към гнездото е постлан с листа, но по тях може да се стъпва само по веднъж. Измислете каква е правилната поредица на движение, за да преминете през всяко едно листо, без да изпускате. Ако се затруднявате може да използвате бутончето "Hint"

Играна: 1625

В момента: 0


Музикално притегляне

vankizzle

Описание

Използвайте гравитационните плочи, за да се предвижвате по дъската и да откриете успешно верният път до изхода.

Играна: 639

В момента: 0


Тест за интелигентност

vankizzle

Описание

Изпробвайте своята интелигентност като преминете поредица от логически изпитания. Мислете внимателно, но и бързо, защото времето е решаващо за това колкото точки ще спечелите.

Играна: 3565

В момента: 0


Чудни топки

vankizzle

Описание

Напънете ума си! Не е чак толкова трудно! Направете така, че да се изчистят всичките топки от дъската. Всяка топка може да прескача само по едно квадратче.

Играна: 3565

В момента: 0


Призрачна нощ

vankizzle

Описание

Тъмна нощ и всичко наоколо те кара да си в постоянен страх. Постави правилното парче, за да завършиш формата. Бъди бърз! Направи го, преди времето да изтече.

Играна: 2786

В момента: 0


Вълшебника Хълт

vankizzle

Описание

Хълт е прочут магьосник, който е специализирал магията за сътворение на камъни. Той бил добър, но двете му слабости - любовта и съкровищата постоянно го вкарвали в неприятности. Помогнете му да се измъкне от поредната такава, като го преведете безопасно до изхода на замъка, в който е заключен. Използвайте му способностите в сътворение на камъни, за да преминете препятствията, защитите от капаните и елиминирате враговете.

Играна: 1953

В момента: 0


По този начин

vankizzle

Описание

Помогнете на усмихнатите фигурки да се доберат до полето със звезди. За да го постигнете можете да използвате зелените предмети, като им указвате посоката в която да се движат. Сините не могат да бъдат насочвани и трябва да използвате зелените предмети за целта.

Играна: 1083

В момента: 0


Първа Предишна 1288 1289 1290 1291 1292 1293 1294 1295 1296 Следваща Последна

16784 - 16796 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!