Потребителски | НовиНови игри


Симетрия

vladislav_haralampiev

Описание

Красотата е симетрия, поради това, вашата задача в тази игра е да възстановите красотата във всяко едно ниво. За целта премахнете правилните компоненти, в правилния ред и от двете страни на игралния екран. Колкото по-бързи сте, толкова повече точки ще получите.

Играна: 782

В момента: 0


Гореща среща

djulsityY

Описание

Хайде, момчета, покажете изкусителните си качества! Задачата ви е да свалите горещото момиче на бара, преди някой друг да ви, я отнел.

Играна: 4668

В момента: 0


Звездна коледа

vankizzle

Описание

Като погледнете небето в коледната вечер, какво виждате? Открийте каква картинка е скрита измежду звездите. Използвайте въображението си.

Играна: 4670

В момента: 0


Направи маймунката щастлива 6

gabriel_sulis

Описание


Можете ли да направите сладката маймунка щастлива? Като изпробвате различни комбинации от действия, решете пъзела и върнете усмивката върху лицето на маймунката.

Играна: 4671

В момента: 0


Успешна сова

vankizzle

Описание

Помогнете на една сова да стане успешна, като премине всички нива от играта. За целта трябва да направите поредица от правилни действия, за да стигнете до усмихнатото човече. Събирайте всички предмети, който ви дават точки.

Играна: 779

В момента: 0


Разрушители в Ню Йорк

vankizzle

Описание

Вие сте част от елитна бригада по разрушаване на сгради. Изпълнете възложените ви задачи, като разрушите сградите максимално много. Използвайте разнообразните инструменти и взривове, които са ви на разположение във всяко от нивата. Внимавайте за това падащите парчета от сградите да не причинят повреди по заобикалящите ги такива.

Играна: 4683

В момента: 0


Бягство от кухнята

stevendorb

Описание

Можете ли да излезете от най-обикновена кухня? Мислите, че е лесно с тази игра ще се убедите в обратното. Търсете различни премети, които да изпозвате, за да излезете.

Играна: 4689

В момента: 0


Пластичен кактус

vankizzle

Описание

Опитай се да балансираш червеите върху кактусите за посоченото време.

Играна: 4695

В момента: 0


Петно и блокове

vankizzle

Описание


В тази игра задачата ви е да помогнете на безформеното петно да стигне безопасно до твърда почва. За целта трябва да премахвате каменните блокове върху, който се намира в правилен ред така, че петното да не пропадне в бездната.

Играна: 774

В момента: 0


Гого влак

vankizzle

Описание

Готови ли сте за ново предизвикателство? Изградете железопътна мрежа, така че влака да премине през всички спирки и да стигне до крайната станция.

Играна: 4700

В момента: 0


Самолетна катострофа

vankizzle

Описание

Единственият оцелял след самолетната катастрофа си ти. Огледай наоколо и намери предмети, които да ти помогнат да се спасиш от тази джунгла.

Играна: 4701

В момента: 0


Лека нощ 3

vankizzle

Описание

Намерете начин да предпазите спящият господин да не падне от покрива на сградата. Местете различни предмети така, че да може да мине по тях.

Играна: 4701

В момента: 0


Вратите на гробището

jonass

Описание

Вратите на гробището е пъзел игра. Помогни на Рамона и нейните приятели да избягат от гробището и призрачната къща.

Играна: 4704

В момента: 0


Първа Предишна 1277 1278 1279 1280 1281 1282 1283 1284 1285 Следваща Последна

16641 - 16653 от 23329


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!