Всички игри | НовиНови игри


Щастливия подскачащ заек

vankizzle

Описание

Това скокливо зайче просто не може да стои на едно място. Сега се забавлява като се опитва да се качи най-високо с подскоци. Помогнете му да събере всички бонуси по пътя нагоре.

Играна: 158

В момента: 0


Щастливият дракон

vankizzle

Описание

Използвайки възможностите, които играта ви предоставя - представете вашето виждане за това как трябва да изглежда един щастлив дракон. Променете прическата , дрехите и очите му, фона или предмета който държи в лапите си, както и още разнообразни неща, след което го покажете на останалите.

Играна: 1006

В момента: 0


Щастливият живот на Ейми - Пъзел

vankizzle

Описание

Наредете парченцата от пъзела с картинки от седмичните занимания на Ейми. За да застанат на правилните си места, някои от тях ще трябва да бъдат завъртени. Подредете картинка, преди времето да изтече.

Играна: 1026

В момента: 0


Щастливият час

vankizzle

Описание

Вашата цел е много просто - да впечатлите някое момиче. Но това може да се окаже не толкова лесна задача! Дали това ще е вашата щастлива вечер, зависи от вас?

Играна: 3628

В момента: 0


Щастлив маджонг

vankizzle

Описание

Класическа маджонг игра! Правилата са ясни, опитайте се да намерите другарчето близнак на всяка плочка и да елиминирате кулата.

Играна: 16067

В момента: 0


Щастлив маджонг 2

vankizzle

Описание

Страхотен маджонг! Разрушете всички кули от символи. Открийте плочките с еднакви изображения върху тях, за да може да се елиминират.

Играна: 46170

В момента: 0


Щастливо съвпадение

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да премахнете всички видове храни. За целта трябва да ги свързвате по две от вид. Внимавайте, защото между тях не може да има други слядкиши и гледайте да не забравите някое самотно.

Играна: 6650

В момента: 0


Щастливото дебело пиле

vankizzle

Описание

Щастливото дебело пиле живее в малка форма. То всеки ден трябва да преодолява различни изпитания, за да стигне до домашното си гнездо. Помогнете му на трудния път като на напътствате колкото се може по-добре. Не пропускайте вкусотиите по пътя.

Играна: 9539

В момента: 0


Щастливото оръжие на Дора

vankizzle

Описание


В тази игра вашата задача е да помогнете на Дора да се прибере вкъщи. За целта трябва да преминете през различни предизвикателства и злодей по пътя си като трябва да ги убиете с щастливото й оръжие. Колкото по-бързо се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 559

В момента: 0


Щастливото Хипи

ilse

Описание

Красива и умна едно момиче се оставя изцяло във ваши ръце, за да бъде преобразена. Бъдете внимателни и подбирайте дрехите, аксесоарите и прическите с вкус. Нека момичето остане във възторг след като се погледне в огледалото.

Играна: 632

В момента: 0


Щастлив строител

leiks

Описание

Постройте всички конструкции, който се иска от вас. Вземете материалите директно от завода и го поставете на правилните им места.

Играна: 6943

В момента: 0


Щастлив Хелоуин

pokco_marti

Описание

Дали, това ще е твоят щастлив Хелоуин, сега ще разберем? Опитай се да запомниш всички плочки и да намериш техните двойници, преди времето да изтече.

Играна: 3939

В момента: 0


Щатите през 2008

saske966

Описание

Изборите наближават и борбата за вота на хората започва. Избирате си един играч и колко отбора да има и се опитайте да победите с него.

Играна: 4031

В момента: 0


Първа Предишна 1902 1903 1904 1905 1906 1907 1908 1909 1910 Следваща Последна

24766 - 24778 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!