Всички игри | НовиНови игри


Лудница на летището 5 - Машина на времето

vankizzle

Описание


Вие сте координатор на летище и контролирате въздушния трафик. От вас зависи да вътворите ред и да следите да няма забавяне на полетите на самолетите. Бъдете внимателни и предпазливи когато насочвате самолетите.

Играна: 7114

В момента: 0


Отбранителни кули

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да стройте отбранителни кули, за унищожавате враждебните танкове. Бъдете внимателни и стройте на стратегически места кулите. Със спечелените пари стройте нови кули или подобрявайте старите.

Играна: 3075

В момента: 0


Сблъсъкът на магьосниците

vankizzle

Описание

Като млад магьосник (не се подвеждайте по сребърните ви бради) се впуснете в епични двубои с вече доказали се такива. Създаване интересни комбинации от магически руни за да концентрирате силите в себе си и победите всеки, който се осмелява да предизвика магьосническите ви умения.

Играна: 5182

В момента: 0


Приятелски огън 2

vankizzle

Описание

Подготви защитата си! Нямаш много време преди следващата вълна от вражеска армия. Не позволявай да стигнат до крепостта ти.

Играна: 1110

В момента: 0


Сангоку герои

vankizzle

Описание

В китайската история е имало има време, когато той е бил разделен на три основни части. Те не са се осмелявали да изпратят войските си в битка помежду си, защото са били обвързани един с друг и много балансирани като сили. Но един ден всичко това се променило. Разположете защитни кули така, че да възпрете чуждите войски.

Играна: 1111

В момента: 0


Дива планета

vankizzle

Описание

Ако искаш да завладееш тази планета трябва да се постараеш да създадеш най=добри бойни единици. Унищожи всички извънземни създания.

Играна: 1112

В момента: 0


Защитете къщата

vankizzle

Описание

Предпазете жилището ви от набезите на градските бандити. Наемете защитници с получените пари и инвестирайте в развитието им, понеже няма много място за бранители.

Играна: 6949

В момента: 0


Буболечки скитници

vankizzle

Описание

Помогни на тези малки скитници да се върнат обратно. Целта е всички калинки да са в полето, което е в същият цвят като тях самите.

Играна: 382

В момента: 0


Море от огън 2

vankizzle

Описание

Подгответе се за война! Противникът наближава и трябва да действате бързо. Насладете се на добрата графика и постройте своята армия и укрепления.

Играна: 8750

В момента: 0


Победи банкера

elitooo666

Описание

"Сделка или не" от вас зависи всичко. Дали ще промените изцяло живота си като спечелите 1 000 000 долара или ще загубите всичко. Изберете своята късметлийска кутия.

Играна: 7831

В момента: 0


Скачащото топче 2

hitplayer

Описание

Преценете как трябва да движите бялото топче, за да стигно то до зеленото топче.

Играна: 7116

В момента: 0


Тактики

Z3ra7uL3x

Описание

Придвижвайте хората си на различни полета от мястото на битката. Използвайте мечове и магии, за да победите противника си.

Играна: 1896

В момента: 0


Бойни машини

STINGO

Описание

Играта е на принципа - "Камък, ножица, хартия". Вие сте машина, която трябва да води битки. Изберете правилната стратегия и победете противника и си подобрете робота до край.

Играна: 2767

В момента: 0


Първа Предишна 1900 1901 1902 1903 1904 1905 1906 1907 1908 Следваща Последна

24740 - 24752 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!