Всички игри | НовиНови игри


Пингвините атакуват 3

vankizzle

Описание

За пореден път пингвините се опитват да нападнат нашия свят. Изгради достатъчно бойни кули, които да ги спрат още преди да са стигнали базата ни.

Играна: 3510

В момента: 0


Мечовете на шогуна

vankizzle

Описание

Проявете се като истински пълководци и наставлявайте армията си правилно. Не забравяйте, че за да поддържате голяма войска ще ви е необходима много храна и злато. Колкото по-бързо победите във всяка битка, толкова повече точки ще получите.

Играна: 2177

В момента: 0


Откриването на Америка

1nikito_sss

Описание

Какво знаеш за великите открития? Вижте някои интересни непознати факти за откриването на Америка. Започнете пътуването си от Европа, през океана до Америка.

Играна: 10455

В момента: 0


Империя

nihilisto

Описание

За всички привърженици на стратегиите! Изградете империята си и воювайте с вражеското кралство! Изберете да сте Заргаски или Артаверски крал!

Играна: 5821

В момента: 0


Империята 2

vankizzle

Описание

Изградете вашия град и завладейте света. Създайте домове, казарми, златни мини и други.

Играна: 2181

В момента: 0


Инвазия с лодки

vankizzle

Описание

Вашата крепост е нападната от вражеска армия, по вода. Разположете защитни установки, за да ги спрете.

Играна: 16873

В момента: 0


Войната на мравките

nihilisto

Описание

Целта ви като главнокомандващ на Мраволенд е да развиете мравуняка. От вас зависи разпределянето на ресурсите и благополучието му.

Играна: 1461

В момента: 0


Покемон защита

vankizzle

Описание

Докато сте в лабораторията на професор Оук, за да си изберете покемон ставате свидетел на странно нападение с хипнотизирани плъхове и професора ви моли за помощ в справянето с тях. Това ще ви отправи на вълнуващо приключение, в опит да разберете кой стои зад странните неща, които се случват. Разполагайте покемоните по бойното поле, хващайте нови и им възлагайте задачи, според уменията им.

Играна: 891

В момента: 0


Камък, ножица, хартия революция

pokco_marti

Описание

Победи противника! Има 5 реда в които противника показва своя избор. Ти съответно трябва да реагираш бързо и да покажеш ръка, която ще го разбие.

Играна: 991

В момента: 0


О не! Каубои вампири

rzn1986

Описание

В тази игра трябва да пазите вампирите да не преминат вашата територия. За целта трябва да стройте кули, след това го подобрявайте, за да са по силни.

Играна: 2187

В момента: 0


Битки между малките войни

vankizzle

Описание

В тази походова стратегия могат да вземат участие един или двама играчи. Всеки от тях може да избере четири героя и след това разположи на бойното поле. Всеки герой има различни способности. Целта е да ги изправите в бой срещу тези на противника и убиете всичките негови.

Играна: 748

В момента: 0


Смъртна присъда

bark4o

Описание

Остават 14 дни докато Хектор Ван Даемон бъде екзекутиран. Погрешно осъден за тероризъм, ти си неговата последна надежда. Можеш ли да му помогнеш?

Играна: 10571

В момента: 0


Защита от инфектираните

klasata

Описание

Спрете похода на инфектираните същества като разположите защитни съоръжения по пътя им. Защитете се от тях, преди да са навлезли в базата и инфектирали всички в нея.

Играна: 6428

В момента: 0


Първа Предишна 1895 1896 1897 1898 1899 1900 1901 1902 1903 Следваща Последна

24675 - 24687 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!