Всички игри | НовиНови игри


Буболечки скитници

vankizzle

Описание

Помогни на тези малки скитници да се върнат обратно. Целта е всички калинки да са в полето, което е в същият цвят като тях самите.

Играна: 382

В момента: 0


Ловец на динозаври

nqlid

Описание

Ловецът е телепортиран в епохата на динозаврите. Направете своята защита и се опитайте да се предпазите от тяхната атака.

Играна: 8127

В момента: 0


Рисунки на дявола

vankizzle

Описание

Дяволът е създаден, за да поддържа баланса във вселената. Но, сега вашата задача е да унищожите всичко! Открийте седемте смъртни гряха, комбинирайте елементите и разрушете света.

Играна: 3471

В момента: 0


Чудовищен замък

vankizzle

Описание

Помогнете на чудовищата да оцелеят и да се защитят от прииждащите вълни хора. За целта поставяйте различни по сила и умения стражи. Със спечелените пари поставяйте нови стражи или подобрявайте уменията на старите.

Играна: 952

В момента: 0


Вечната война

vankizzle

Описание

Водете война срещу войници, от различни епохи, докато изграждате вашия град. Купувайте оръжия, брони и могъщи магически заклинания. Правете сгради, които тренират войници, които да воюват с вражеските и да нападат базите им. Развивайте сградите и оборудването, за да надделее над врага.

Играна: 3460

В момента: 0


Защитник 3

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да се превърнете в един истински герой, но за да стигнете до там вие ще трябва да започнете от самото начало. Работете развивайте героя си и уменията му. Когато вече сте готов се впуснете в безкрайни битки със злото.

Играна: 3456

В момента: 0


Малкото кралство

gabriel_sulis

Описание

В тази игра задачата ви е да помогнете на малкото кралство да се разрасте. За целта превземайте територия като стройте кули. Бъдете внимателни, защото и врага сели да превземе вашите земи.

Играна: 3454

В момента: 0


Войната на мравките

nihilisto

Описание

Целта ви като главнокомандващ на Мраволенд е да развиете мравуняка. От вас зависи разпределянето на ресурсите и благополучието му.

Играна: 1461

В момента: 0


Прокълнато съкровище - нови нива

vankizzle

Описание

Целта ви е да не позволите скъпоценните камъни да бъдат откраднати. Враговете ще се опитат да откраднат всичките, а за да мисията ви е успешна, трябва да спасите поне един от тях. Можете да ги спрете, като строите защитни кули. Има три основни вида, според повърхността на която могат да бъдат построени - тревиста, снежна или скалиста. След като натрупат достатъчно опит, кулите могат да бъдат подобрявани.

Играна: 26189

В момента: 0


Акостиране

nihilisto

Описание

Кула, кула имаме ли връзка? Вие сте отговорник на летището. Вашата задача е да насочвате всеки самолет до мястото, което трябва да достигне.

Играна: 8176

В момента: 0


Разрушителна сила

vankizzle

Описание

Използвайте разрушителната сила на топчето, за да премахнете всички зелени тухли от екрана.

Играна: 3435

В момента: 0


Риба махараджа

vankizzle

Описание

На Хавайските острови непрекъснато се строи и се дава възможност на нови клиенти да развиват бизнес. Започни свой бизнес и само за 25 дни се превърни в махараджа.

Играна: 961

В момента: 0


Хадшир 2

Описание

Това е продължението на "Губернатор от Хедшир". Запомните местата на предметите и ги подредите по същият начин в балончетата преди да се мръкне.

Играна: 3430

В момента: 0


Първа Предишна 1844 1845 1846 1847 1848 1849 1850 1851 1852 Следваща Последна

24012 - 24024 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!