Всички игри | НовиНови игри


Дора супер голфър

vankizzle

Описание

Помогнете на Дора да поиграе голф. Тя обаче иска да използва домашната обстановка с всички предмети като препятствия в нея. Опитайте се да вкарате топката в дупката, с възможно най-малко удари.

Играна: 1357

В момента: 0


Зомби моторист

vankizzle

Описание

Помогнете на зомбито да премине изпитанията на трасетата пред него. Изберете дали искате да управлява кросов мотор или АТВ и се впуснете в предизвикателството. Опитайте се да съберете колкото се може повече бонуси. Акробатичните номера ще ви носят допълнителни точки.

Играна: 435

В момента: 0


Играна: 4222

В момента: 0


Градски състезатели

NaKaTa97

Описание

Включете се в градската надпревара! Направете 5 обиколки за най-кратко време и спечелете състезанието.

Играна: 7016

В момента: 0


Да се преборим

vankizzle

Описание

Тази игра има за цел да обърне внимание на повече хора към Кистозната фиброза, от която страдат и са заплашени много хора по света. В нея имате възможност да се изявите в скок на дължина и събиране на падащи предмети. Какво разстояние ще успеете да прелетите? За целта ще се иска наистина добра засилка и скок в точния момент. В играта с падащите предмети събирайте храните и избяхвайте червейчетата и бактериите.

Играна: 434

В момента: 0


Голф

hotris

Описание

Изиграйте една игра на голф. Прицелете се внимателно и вкарайте топката в дупктата.

Играна: 7021

В момента: 0


Боулинг с котки

bark4o

Описание

Тази зла вещица използва котетата за кегли. Твоята цел е да ги свалиш всичките с 2 удара.

Играна: 7029

В момента: 0


Велосипедна надпревара

vankizzle

Описание

Изберете си един от супер известните герои и се впуснете във велосипедно състезание, с други такива. Изпълнете предизвикателствата на всяко ниво - за да отключите нови герои и трасета. Направете достатъчно акробатични номера и ще получите магически бууст.

Играна: 432

В момента: 0


Приключение с мотор

vankizzle

Описание

Покажи какво си научил през последните няколко години на мотора. Давай смело напред и събери всички монети преди да си стигнал финала.

Играна: 1359

В момента: 0


Напрегнат фермер

vankizzle

Описание

За да се поддържа една ферма са необходими много грижи. Събирайте пари като участвате на различни състезания по мотокрос. Избягвайте овцете.

Играна: 4276

В момента: 0


Футболист с мотори

vankizzle

Описание

Изберете си дали да карате кросов мотор или АТВ, след което се заемете с преминаването на пресечените терени. Опитайте се за съберете възможно най-много бонуси във формата на футболни топки от всяко ниво. Също така и да направите колкото се може повече акробатични номера.

Играна: 744

В момента: 0


Блъскащи се колички

breakanoise_dir_bg

Описание

Една твърде емоционална и палеща игра! Играе се като на хокей, само че със скутери! Може да играете сам, а може да си вземете и събеседник срещу когото да играете. Емоцията е голяма! Целта е да вкарате топката в противниковата врата. Ако победите, продължавате в следващото ниво, ако ви победят - играта свършва. Разбира се, както казахме, може да вземете приятел, с когото да си мерите силите.

Играна: 4272

В момента: 0


Бен 10 крикет

vankizzle

Описание

Всички знаем за супер героя Бен 10, но никой не знае за неговите завидни спортни заложби. Въпреки тях, той понякога се нуждае от малко помощ. Погрижете се да победите всички зли извънземни на крикет.

Играна: 432

В момента: 0


Първа Предишна 1786 1787 1788 1789 1790 1791 1792 1793 1794 Следваща Последна

23258 - 23270 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!