Всички игри | НовиНови игри


Стрелба с лък

vankizzle

Описание

Най-голямото състезание в света по стрелба с лък започва. Ти си главната звезда! Покажи уменията си не разочаровай публиката.

Играна: 1188

В момента: 0


На риболов за акули

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да хванете колкото се може повече акули. За целта трябва да прецените движенията на животното и да метнете стръвта непосредствено до нея. Колкото повече акули хванете, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2006

В момента: 0


Супер Соник 3Д сноуборд

bobimetodiev1

Описание

Супер Соник се спуска по високо скоростно трасе за сноуборд, на което са разположени 15 рампи. Колкото по-късно отскочи от всяка една от тях, толкова по-сложен номер ще може да направи. Помогнете му да уцели точния момент и направи колкото се може повече точки.

Играна: 1184

В момента: 0


Екстремни моторници

vankizzle

Описание

Впуснете се в спиращо дъха състезание с моторни лодки, където най-бързия взима всичко. Бъдете бързи и съобразително и победете враговете си. Събирайте бонусите и отключвайте нови лодки и писти.

Играна: 2028

В момента: 0


Футбол на сърф

vankizzle

Описание

Хвани вълните! Това е световно първенство във вода. Колко време ще се задържиш в океана преди да са те спрели опонентите ти?

Играна: 1178

В момента: 0


Баскетболни умения

vankizzle

Описание

В тази игра задачата ви е да покажете своите страхотни умения в баскетбола. Стреляйте максимално точно и отбелязвайте точки от всяка възможна позиция. Колкото по-добре се справите, толкова повече точки ще спечелите.

Играна: 2041

В момента: 0


Пряк свободен удар

vankizzle

Описание

Изберете любимия си отбор и го направете истински шампион. За целта ще трябва да изпълните колкото се може повече перфектни пряк свободни удари. Отбележете от всяко положени гол, за да получите максимален брой точки.

Играна: 2049

В момента: 0


Рекс каскадьор

vankizzle

Описание

Помогнете на тиранозавъра Рекс да усвой отлични каскадьорки умения. Спуснете се по натовареното трасе и направете колкото се може повече страхотни номера. Задачата ви е да направите максимален брой точки преди да достигнете финала.

Играна: 1173

В момента: 0


Американски кросов мотор

vankizzle

Описание

Преминете през нивата за възможно най-кратно време, за да получите повече точки. Внимавайте да не се преобърнете при преодоляването на разнообразните препятствия по пътя ви към финала.

Играна: 2054

В момента: 0


Бейзбол

death_boy_kill

Описание

Бъди бърз и уцели колкото можеш повече хвърляния преди да изтече времето.

Играна: 2058

В момента: 0


Скейтъри

vankizzle

Описание

Помогнете на Спонджбоб и Патрик да усъвършенстват своите скейтърски умения. Управлявайте умело дъската и избягвайте препятствията. Не забравяйте да събирате различните видове бонуси по пътя, за да получите повече точки.

Играна: 1167

В момента: 0


Бизъл

vankizzle

Описание

Игра, която много ще ви напомни на билярд. Целта е да вкарате всички топки по джобовете от определен брой удари.

Играна: 1166

В момента: 0


Предизвикателство с мотор

wanka7a2111

Описание

Игра в която ще трябва да покажете всичко, което сте научили за управлението на моторите. Преминете безпроблемно през опасния терен.

Играна: 2063

В момента: 0


Първа Предишна 1753 1754 1755 1756 1757 1758 1759 1760 1761 Следваща Последна

22829 - 22841 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!