Всички игри | НовиНови игри


Хелоуин любовен елексир

vankizzle

Описание

В навечерието на Хелоуин помогнете на вещицата да приготви любовен елексир. Съществуват 7 разлики между двете картинки - открийте ги!

Играна: 3146

В момента: 0


Мавзолея в Плевен

KRISI12

Описание

Опитайте се да подредите парченцата на правилните места, за да получите православния параклис музей "Свети Георги Победоносец".

Играна: 2763

В момента: 0


Цветни шестоъгълници

vankizzle

Описание

Достигнете до портала за следващото ниво, като преминете през всички шестоъгълници. За да той се активира, трябва всеки един от шестоъгълниците да бъде премахнат от игралното поле, а това става с едно или повече преминавания през него.

Играна: 2762

В момента: 0


Остров Фиджи

Описание

В тази игра имате избор между три живописни снимки от остров Фиджи. Открийте си най-подходящата трудност за вас. Открийте правилните места на всяка част от пъзела и го подредете възможно най-бързо.

Играна: 2762

В момента: 0


Намерете разликите

elitooo666

Описание

Колко сте наблюдателни? Ще успеете ли да намерите всички разлики между двете картинки. Опитайте и внимавайте да не ви изтече времето.

Играна: 2762

В момента: 0


Тетрис

monk1900

Описание

Класически тетрист, подреждайте фигурите, така че да се получават запълнени редове. Следете да не стигне колоната до върха на екрана.

Играна: 2760

В момента: 0


Турнир зимата мозайка

Описание

В тази игра разполагате с множество пъзели, който трябва да подредите. Подреждането на всеки пъзел ви дава точки и от тях зависи дали ще отключите нов пъзел и ще продължите играта си.

Играна: 2759

В момента: 0


Джон и Мери Америка

pokco_marti

Описание

Джон и Мери са щастливо омъжена двойка, която наскоро се завръща от пътуването си в Америка. Помогнете им да си припомнят какво са видели и преживели.

Играна: 3152

В момента: 0


Черен дракон

Описание

В тази игра трябва да откривате разликите между двойки картинки. Има по 5 разлики между всяка двойка, а за ваше улеснение може да използвате автоматично презареждащият се жокер.

Играна: 2757

В момента: 0


Режи и убивай

gabriel_sulis

Описание


В тази игра вашата задача е да прерязвате платформите върху, който седи малкото злобно човече. Целта ви е да съберете всички звезди и след това да убиете човечето.

Играна: 2756

В момента: 0


Галактически бижута 2 нови нива

vankizzle

Описание


Всеки знае колко са ценни скъпоценните камъни намиращи се в земята, а представете си цената на галактическите бижута. Сложете ръка върху част от скъпоценните камъни на галактиката като ги измъкнете от платформата.

Играна: 18279

В момента: 0


Коледно търсене на думи

Описание

В тази игра трябва да намерите колкото се можете повече думи за краткото време, с което разполагате. След като намерите някоя дума натиснете буквите и една по една, за да я напишете.

Играна: 2753

В момента: 0


Първа Предишна 1716 1717 1718 1719 1720 1721 1722 1723 1724 Следваща Последна

22348 - 22360 от 25001


Стани фен на Vgames във Facebook Twitter

Oткрий много любопитни новини,
интересни теми за дискусия и нови приятели!